To jakaś żenada jest...
Printable View
Już lepiej axod.pl się zachował. Ale i tak skończyłem w Wygledach ;)
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
To Cię pocieszę, że znane są przypadki, że nawet serwis AR nie mógł się podpiąć i kasował za usługę. Niestety powszechność grupy VAG i prostota łączenia się z nimi kompem powoduje, że fachowcom się nie chce wysilić i sprawdzić w dokumentacji czy aby na pewno robią to dobrze. Ot taka prawa o ogólnym stanie fachowców w naszym kraju. Przed każdą robotą kiedy zmuszony już jestem zatrudnić fachowca sam się doszkalam w zakresie, co już nie raz uratowało mi 4-litery i portfel.
No to moze tak koledzy doradzcie gdzie najlepiej sie udac? Jesli faktycznie jest opcja zaoszczedzic chocby ze dwa tysie to jestem gotow wyruszyc w polske :-) najlepiej jakies ogarniete i polecane serwisy?
Puscilem ci pw ;)
Pod Poznaniem jest dobry serwis (Myszkowski):
http://www.teomotors.pl/kontakt/
ale dość daleko byś miał :P
A Midparts? Też Kraków, blisko byś miał.
Midparts w Krk to tło części. Więc wycieczka i tak czeka jakby co ...
Zadzwoń do Pana Kamila z Zielonej Góry 517803174, może AW-55 też ma obcykane bo AF-40 ma w małym paluszku i cała Polska z Vectrami i 159kami się tam zjeżdża. Sam w wakacje się tam wybieram bo tradycyjny kosz C1 muszę wymienić i naprawić to co fabryka psuła celowo - paranoja.
A co masz nie tak z q-tronic`iem? Je też go mam ale nie słyszałem o żadnych wadach.
Jak mogłeś nie słyszeć o koszu C1 - to standard w tej skrzyni - poszukaj tematów więcej jest na opel vectra bo tam jest mnóstwo tych skrzyń.
PS
Oczywiście po naprawie temat jest zakończony na amen ale ten raz trzeba to zrobić - fabryka "celowo" źle to składała ale obiło mi się o uszy, że potem zmienili swoje podejście i jest lepiej.