To są naklejane taśmą dwustronną blaszki aluminiowe, mnie w 156 do przedlifta na odchylany emblemat pasuje blaszka 74mm.
Printable View
Jaki sens jest kupowanie nowszego logo do starszej AR.... to tak jak robienie 166 przed FL na po FL albo 156. Chcecie nowsze logo kupcie nowsze auto :)
Co kto lubi. Ja nie zmieniłbym wole oryginał.
- - - Updated - - -
Ja mam nowe logo ale na tapecie w komórce :)
I napisał to specjalista Irek.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Irek, masz/miałeś gejlooki w 156... jesteś autorytetem w sprawie stylu. :lol:
Mnie osobiście też jakoś nie leży ten nowy znaczek, no ale gusta jak ... (wszyscy wiedzą co:P). Najbardziej mnie cieszy to że Alfa Romeo znowu zaczęła coś działać na rynku:)
Każdy ma swoje gusta :) mi także podoba się bardziej stary chociaż nowy nie jest brzydki :)
Moje właśnie przyszły z aliexpress, wykonanie identyczne jak zwykłych i czarnych - blaszka aluminiowa. :P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/07/338.jpg
Za dwie dyszki można już kupić te nowe znaczki na Allegro. Nowe logo mi się podoba ale jednak zakładam stare :)
25 zł na allegro za sztukę, komplet 50zł plus przesyłka - na aliexpress komplet 2 znaczków jest za 3 dychy z darmową wysyłką w 2 tygodnie, a od niedawna można płacić w złotówkach przez przelewy24. Nie widzę sensu płacenia polakowi za to że przepakuje blaszkę od chińczyka w drugą kopertę i wyśle. ;)
A jakość jest dobra?