Moze lepiej by bylo na wezel Emilia pojechac? Albo poczekac na wschodnia obwodnice A1 :D:D:D
Printable View
Moze lepiej by bylo na wezel Emilia pojechac? Albo poczekac na wschodnia obwodnice A1 :D:D:D
Złota wykrywka za odkopanie wakacyjnego wątku..
pzdr, tadzikpl
Przecież wakacje już za chwileczkę już za momencik :)
Ostatnio mój znajomy podróżował nad morze. Jest ze Zgierza, więc też niejako 'opracowywał' najlepszą trasę. Wyczytał w pewnym o możliwości wyjazdu np. weekendowego za pośrednictwem wypożyczonego auta. Całkiem fajnie się opłaca, jeśli podróżujesz np. w więcej niż dwie osoby.
Od siebie dodam, że do ronda w Strykowie najlepiej dostać się drogą koło klasztoru w Łagiewnikach ;) Wjeżdżamy na parking klasztoru, a potem ulicą Przyklasztorze dojeżdżamy do 71. Testowałem w jeden z piątków o 17, więc w najgorszym szczycie, do ronda stałem z 5 minut..... a sznur aut na Strykowskiej ciągnął się w nieskończoność.... ;)
A ja jadę sobie do Emilii i omijam korek na rondzie w Strykowie ;) A już od tych wakacji będę jechał od siebie S8 i w Rzgowie wpinał się na A1 prosto do Gdańska :D
A ja właśnie kładę sie spać w Sopocie po pierwszym dniu Mistrzostw Polski w Armwrestlingu lewa ręka.
Jechałem przez Stryków w czwartek rano i jechałem powoli do autostrady ale bez żadnych korków.