A tego nie wiem. Miał na pewno 147 na części na fb
Wyryte rantem felgi
Printable View
A tego nie wiem. Miał na pewno 147 na części na fb
Wyryte rantem felgi
Niestety mam wrażenie, że coraz więcej oszustów jest w naszej grupie.
MatiMatteo - niby mogę sprzedać, ale nie mam czasu żeby się w to wszystko bawić... W przyszłym tygodniu ostatecznie muszę przełożyć zderzak i będziemy przy nim grzebali, a przez tydzień nie ogarnę sprzedaży i kupna nowej kratki... Także po prostu podkleję ten chrom, trudno. :(
Beriba - no to dobrze wiedzieć.. Szkoda, że po fakcie... Na początku był miły, rozmowny, a dziś kolejna interwencja z mojej strony - odczytał i cisza. Gdybym mieszkała bliżej to bym do niego pojechała i go za uszy wytargała :D W końcu dane mam :p
A trochę z innej beczki, może Panowie się będą orientowali... Przez przypadek przejechałam dziś ściereczką nasączoną zmywaczem antysilikonowym kawałek lakieru i mi zmatowiał. Próbowałam trochę wypolerować pastą polerską K2 Turbo i coś tam niby rusza. I tak ten element mam do polerki, ale czy mocniejszą pastą i polerką automatyczną zejdzie ten mat?
Napisz mu ze widzisz ze czyta i niech w kulki nie leci. Mozesz tez zagrozic paragrafem 286 kodeksu karnego ;)
Wyryte rantem felgi
Już mu napisałam, że po co mu problemy, że przecież mam jego dane itd. :D Poczekam do końca weekendu, jak się nie odezwie to ostatecznie wyślę mu wiązankę :)
Spróbuj może pastą lekkościerną ale oryginalną Tempo. :) Ciężko znaleźć oryginalną.
Mat zszedł, ale został taki jakby jaśniejszy zaciek... Także mam nadzieję, że po mocniejszej paście zejdzie... :(
Pod polerką powinno być mniej widoczne. ;) A próbowałaś oryginalną pastą Tempo czy K2?
K2, bo tylko taką miałam w domu na nagłe awarie :D W weekend będzie przejechane Fareclą G3, bo klapa była malowana, także jestem dobrej myśli :p