-
znam środowisko mechaników bardzo dogłębnie... wiesz że w 95 % przypadków lepiej jest robic u "obcego" ... ale to tylko taka moja sugestia dotycząca często przeliczania się w fachowości i zaufaniu znajomych a zwłaszcza jeżeli chodzi o kwestię rozliczeniową i uwierz mi wiem co mówię .... naturalnie pozostaje jeszce te 5% iżyczę wszystkim żeby właśnie w nich się ulokowali :)
-
Serdeczne dzięki Jasiu486.
Pozdrawiam i szerokości.
--------------------------
17.04:
Dzisiaj zmieniałem olej w tym warsztacie w Dołujach i z czystym sercem mogę go każdemu polecić.
Obsługa i podejście do Alfy super (żadnych dziwnych min i drwin jak to często bywa w podrzędnych warsztatach), ceny atrakcyjne i od razu widać że właściciel ma duże pojęcie o naszych autkach - przy okazji zmiany oleju zdiagnozował mi drobne wycieki jakie zaczęły mi się od jakiegoś czasu pojawiać.
Pzdr.
-
Lucas... ten kolo w Dolujach robi tez zawieche???
-
Oni ogólnie specjalizują sie we Włoszkach wiec tam wszystko robią :)
-
sprobuje do niego uderzyc z moim skrzypiacym tylnym zawieszeniem!bo "lekko" mnie denerwuje!~DZIEKI!POZDRO!!!
-
może ktoś podrzucić jak dojechać do tego warsztatu w Dołujach?!
z góry dzięki!!!
-
kierunek Lubieszyn w Mierzynie masz swiatła, za swiatłami jakies 150 metrów po lewej mance jest ten warsztat, to jest ostatni chyba dom w takim szeregu,
-
kolego guciump ten warsztat w dołujach jest za miezynem z 6 km. w samych dołujach masz taki ostry zakret w prawo i zaraz po lewej stronie warsztat parkauto
-
Ok. dzięki chłopaki!!!Wróce do kraju to muszę tam podjechać.Mam do wymiany rozrząd,olej i pare rzeczy do sprawdzenia!
-
a mi się popierdyliły warsztaty :)