-
Miałem takie same objawy buczenie okolice 80-120 przenosiło hałas na lewy prawy itd. tak jak u karmal na filmiku ,,,kupiłem łożysko SNR za 300zł ze śrubami i wymiana prawy przód 1,5 godz roboty od razu polecam kupić klucz PŁASKI torks 14 (26zł) bo nasadka nie wchodzi do końca głowy śruby blokuje przegub....szybka wymiana i nastała długo oczekiwana cisza. jedynie przez pare pierwszych km wskazówka od prędkościomierza wolno opadała ale zrobiłem już 40km i wskazówka opada normalnie..pozdrawiam
-
tez walczylem z buczeniem ale w lewym kole. piasta ok a opony od srodka wytarte.pojechalem na ustawienie zbieznosci i sie okazalo ze jest dobrze ustawiona tzn miesci sie w normach producenta. pan diagnosta zmienil troche katy zeby opony rowno stayl na podlozu a nie jak w tatrze heeh no ale i tak dalej bucza kola....moze jak zimowe zaloze to bedzie lepiej chociaz zapewne jak w zeszlym roku zjada sie od srodka...powalone auto zeby co sezon nowe opony na przod kupywac. wg aso i innych mechaniorow wszystko jest ok i te kola tak sa specjalnie ustawione aby lepiej auto trzymalo sie w zakretach...jak np bmw