Stronke udpstepnilem już w drugim poście hehe, nie spamujmy bo mogą wziąć to za reklamę :P
Mój błąd, nie zaglądałem chwilę na pierwszą stronę i o tym zapomniałem ;)
Teraz już na pewno nikt jej nie ominie :D
Co do terminu wypadu na narty proponuję 9 - 10 Stycznia, chyba że pogoda dalej by szwankowała wtedy 16 - 17 stycznia 2016r. :) a tak poza tym wszystkim, zapraszam Wszystkich na mega zlot samochodowy samochód różnych marek w niedzielę 20 grudnia o godzinie 20:00 parking pod SkyTower-em. Więcej informacji: https://www.facebook.com/variousstyl...type=3&theater
Gdybym nie mial nogi skreconej to juz bym byl na otwarciu sezonu w Swieradowie a tak jeszcze musze poczekac...juz ze trzy miesiące mnie tak rwie;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Byłem w ubiegłą środę w Czechach (Jońskie Łaźnie) i do 12-13 jeździło się dobrze, potem jedyne czego się dorobiłem to nowych rys na nartach..
Bardzo mocno niestety miejscami ziemia przebijała i losowo występujące kamienie na środku trasy. Także jak ktoś ma w miarę nowy sprzęt to polecam czekać na większe opady śniegu.
Wybaczcie dwa posty jeden pod drugim, ale coś cisza w temacie? Nikt nie jeździ?
Zasadniczo to chciałem zapytać czy ktoś może w Świeradowie był i coś o warunkach może powiedzieć? Chciałem tam się wybrać w tygodniu na wieczorną jazdę.
Bo na otwarcia się nigdy nie jezdzi- otwieraja jak najszybciej mimo lipnej warstwy śniegu :P
Ktoś chętny na czwartek, na nocne Jazdy do swieradowa? ;)
- - - Updated - - -
Co do swieradowa, tato był tydzień temu, warunki srednie były, tylko sztuczny śnieg, po godzinie lód... Teraz dużo swiezego jest więc zapowiada się ciekawie a w tygodniu na nocnych ludzi nie wiele :)
Jak coś zapraszam do Zieleńca ;) Co prawda na nartach nie jeżdżę ale mam dużo znajomych instruktorów, którzy mówią że warunki są całkiem spoko. Temperatura na górze ~ -7 stopni i non stop pada śnieg ;) Swoją drogą widziałem kilka alf z naszymi ramkami na parkingu ;)