Jaką wersję mam w aucie, nie mam pojęcia. Pobrałem plik, wrzuciłem na flash w główny folder i podłączyłem do gniazda USB w Alfie. Reszta zrobiła się sama. Opisz dokładniej co robiłeś i co nie działa ;)
Printable View
hmm, no tak normalnie :D
zgodnie z instrukcją, pendrive do kompa, ściągam plik -> do Mito ->do kompa wgrywam -> i tam mam aktualizację 5.6 (ostatnia w 1gen.) i niestety jak przechodzę do Applicative to mam tylko jakiś patch do Sony Ericsson....
Błędny link. Zmień model na Giulette i pojawią się prawidłowe linki
[MENTION=1845]slejerek[/MENTION] jesli to do mnie to czy aby na pewno można wgrywać aktualizacje od julki do mito?
Sprawdzałem pliki językowe od różnych modeli i są identyczne co do rozmiaru, daty utworzenia itp więc zakładam, że powinny pasować ale 100% pewności nie mam. Próbowałem je zapodać do Mito wczoraj ale nie zadziałała aktualizacji (błąd USB). Nie wiem czy problem złych plików czy pendriva. Będę próbował z innego. Natomiast ten link do Mito nie działa, u mnie też jest tylko jakaś aktualizacja do sony zamiast plików językowych.
czyli masz ten sam problem co ja, dobrze rozumiem?
Tak, wręcz teraz grubszy bo coś się podczas aktualizacji tego języka spiep.. i w ogóle mi nie działa blue&me.
Pytanie czy da się to jakoś ogarnąć?
ja niestety innej odpowiedzi niz SERWIS da radę nie znam, ale to raczej nie o to pytasz. Próbowaleś wgrać od nowa pasującą wersję z np. ang?
Zmien pendrive na inny, jak z innym dalej bedzie blad usb zmien na kolejnego. Wczesniej zdejmij te mala kleme z akumulatora na minute, pamietajac aby po jej przywroceniu zrobic wszystko co opisali w instrukcji. Potem zrob jeszcze raz te aktualizacje.
Problem polega na tym, że teraz w ogóle samochód nie reaguje na pendriva. Miga licznik przebiegu czyli BC nie widzi Blue&Me. Próbuje zrobić adaptacje proxy. Jak to się nie uda to chyba jestem w d..