Co do zakupu drugiej - niestety nigdzie nie ma tej z numerem zaczynającym się na 6 (a taka jest u mnie w/g eper).
Pendrive próby na różnych z kilkukrotnym pełnym formatowaniem FAT oraz FAT32 (rozmiar 128MB, 256MB, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB) nie przynoszą żadnego rezultatu: USB CONFIGURATION ERROR
Radio nie wiem czy jest uszkodzone - w MES przynajmniej od strony magistrali CAN jest ok i błędów nie ma.
Wszystkie funkcje w radiu działają tzn tuner i odtwarzanie CD oraz wszelakie ustawienia.
Wydaje mi się, że to może być jakiś problem z kompatybilnością z body bo to co mam w aucie ma inny numer niż by wynikało, że powinien mieć - w/g tego co pokazuje eper.
Jestem umówiony do serwisu w poniedziałek niech podłączą swojego super EXAMINERA i zobaczymy co im to urządzenie powie.
Co do tego, że już jestem blisko finału :), to moim skromnym zdaniem było znacznie bliżej jak działał BT (bo działało wszystko tylko radio nie puszczało dźwięku - ale wpinając słuchawki w moduł BT można było wszystko słyszeć i VOICE i rozmowy) teraz nic nie działa ...
Kable na 100% są podłączone poprawnie.
Restarty systemu doprowadziły do stanu, że nie działa nic i jest ENGLISH LANGUAGE NOT AVAILABLE.
Teraz myślę, że chyba zamontuję albo fabryczny zestaw CONNECTa NAV albo jakąś stację Multimedialną.