własnie miałem napisac cos o tej profanacji JTD w alfie, ale ... głupi zawsze sprowadzi cię do swojego poziomu, i tam cię zniszczy więc niech żyje zdrów.
Printable View
własnie miałem napisac cos o tej profanacji JTD w alfie, ale ... głupi zawsze sprowadzi cię do swojego poziomu, i tam cię zniszczy więc niech żyje zdrów.
porównując alfę do fiata , obrażasz ... fiata, który dał także do twojej alfy silnik JTD :)
z ta alfa w dieslu to juz chyba porzesadziles
przypominaja mi sie ''fachofcy'' ktorzy mowia ze alfa to to i tamto a ja im na to : a miales kiedys alfe? wiekszosc nigdy nie miala lub nawet nie jechala jako pasazer po kilku metrach za kierownica wiekszosc zmienia zdanie.
i tu jest podobnie z tym dieslem, powiem szczerze ze mialem kilka diesli wczesniej innych marek ale jak narazie jtdm wygrywa
pozdrawiam
Tu jest tego więcej .Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos
alfa nigdy nie bedzie lepsza od alfy a alfa nigdy nie bedzie gorsza od alfy :) a tak na marginesie to takimi "turbinkami" to sie dzieci ciesza jak ogladaja doktora gadgeta hehe
Eeeee no bajka po prostu .Ale OT mi tu zalatuje :eek: . Nie macie nic lepszego do roboty w taką ładną niedzielę , grill , piwko a nie bezowocne dyskusje na forum .
Który pierwszy po nagrody ?
A co do tematu wątku to:
1. Nie montuj żadnej turbinki , naddźwiękowej przepustnicy i hiper mega skutecznego czipa z Allegro . Więcej popsujesz a nic nie zyskasz
2. Co do stożka to opinie są mieszane - Z pewnością musisz go skutecznie osłonić od ciepła silnika a najlepiej zamontuj sobie dolot od 2,5 V6 .Nie wiem czy jest to do zrealizowania w modelu 147.
Jak to zrobić masz tutaj :
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...v6_do_t_s.html
I to chyba na tyle w temacie , który zamykam w trosce o wasze zdrowie ... bo złość piękności szkodzi .