Przednie włączają się razem z tylnymi.
Printable View
Przednie włączają się razem z tylnymi.
bez sensu
aktywne czujniki przod przy wstecznym
ale ok
do brzegu
tyl tez moge wylaczyc w podsufitce itp
ale jak raz wlacze to aktywuja sie same przy wstecznym
i bardziej mi chodzilo wlasnie o moment aktywacji dla przednich
czy mam za kazdym razem wlaczac guzik zeby przednie dzialaly czy moze po wlaczeniu guzikiem aktywuja sie same od np ponizej 10km/h i dojezdzaniu do przeszkody ?
U mnie się aktywują wszystkie czujniki (P+T) przy wrzuceniu wstecznego. Mam automat, więc siłą rzeczy również przy każdym ruszaniu po odpaleniu włączają mi się czujniki (pomiędzy P a D jest R). Przy dojeżdżaniu przodem do przeszkody, jeżeli chcę skorzystać z czujników to muszę użyć przycisku na podsufitce, same się nie wzbudzą.
tak. druga możliwość to włączenie wstecznego.
nie
Po prostu włoski samochód.
Ale wcale to nie takie głupie. Czujniki włączasz jak parkujesz, często tyłem. Jak przodem to jeden klik i gotowe. Same się wyłączają po przekroczeniu >25 km/h (razem z ryglowaniem się zamków).
Koledzy a gdzie powinna wyświetlać się informacja graficzna w przypadku radia AVIC-D3?
Dopiero rozkminiam auto i też mam problem z błedem czujników ale mam tylko żółtą kontrolkę i info na wyświetlaczu pomiędzy zegarami.
A ja jeszcze nie miałem alfy, żeby to gunwo działało dlatego pytam jak się przód włącza....chciałem posłuchać tykania.
Ale masz w ogóle czujniki z przodu? Nie do końca rozumiem co napisałeś.
- - - Updated - - -
Na komputerku między zegarami. Ale tylko w autach z czujnikami P+T. W autach z czujnikami tylko na tyle da się to teoretycznie aktywować, ale nie działa to wtedy sensownie.