Kolega patryczos ma ją na swojej 159 i wygląda całkiem dobrze, chociaż ja mam taką:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._alcesa-6.html
Pozdrawiam.
Rafał
Printable View
Kolega patryczos ma ją na swojej 159 i wygląda całkiem dobrze, chociaż ja mam taką:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._alcesa-6.html
Pozdrawiam.
Rafał
Właśnie oglądałem Twój cały temat o Twojej Alfie i wygląda mega i lotka też super pasuje;) Daje lekkie zacięcie sportowe z tyłu czego mi też brakuje w 159,ważne że nie ma w tym wcale wieś tuningu:) W Polsce raczej nie do dostania taka jak Twoja.Ale na ebay w Niemczech są i w Danii też są dostępne cena nie jest duża ale myśle że ta z allegro też będzie ok w Bmw montowali je w M3 M5 AC Schnitzer i inne M pakiety:D Tylko że te z Bmw mają końce bardziej łagodne,ale to by się dało tak zeszlifować ale raczej ciężko to równo zrobić...
Przejrzalem zdjecia obu alf ze spoilerami i chyba jednak wole alfe z czystą klapą.. Alces'a jest jak dla mnie za duza i tamtą od M3 mozeee jedyną bym zamontowal ale to tak bez przekonania bo doopy nie urywa ale tez musialbym ja zobaczyc na moim dziabełku na żywo ;) ale czytalem jak kolega tam sie z montazem meczyl i ja dal na stale na klej do szyb :P mialem taka na accordzie i tylko na tasmie 3m i ladnie sie trzymala ;)
Jakiś czas temu na allegro byla klampa z taką lotką właśnie i do dziś żałuję że nie kupiłem :(
To ja wtedy wystawiałem na allegro, kupił jeden z kolegów z naszego klubu. Poszło pw w tej sprawie. Pozdrawiam
Dotarła do mnie ta lotka heh...Na pewno te cienkie tasiemki 3m jej nie utrzymają,ciężko się ją wygina i nie wiem czy nie powinna być już lekko wygięta tak jak to jest w lotkach od Bmw E46...Moja jest całkowicie prosta i na pewno będzie ciężko z montażem...Kupiona z tej aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item...k1MGZlMjc3Mw==
Na zdjeciu w aukcji widać ze powinna być już lekko wygięta...Daje fotki jak to wygląda na klapie:/
Załącznik 220951Załącznik 220952Załącznik 220953
o kurde no to faktycznie nie widze to w tym wypadku montowac na tą taśme :P rob zdjecia jak juz bedzie zamontowana koniecznie ;)
Nie wiem czy będe to wgl montował bo jeśli bym to pomalował na srebrno to miedzy klapą a lotką będzie czarny pasek od kleju do szyb i to już nie będzie dobrze wyglądało ale najgorsze to dobrze i równo docisnać ale problem w tym że ona mocno sprężynuje i chce wrócić do prostej lini:/ Klapa 159 jest różnie wyprofilowana na środku i na końcach i ciężko będzie lotke docisnąć żeby dobrze się trzymała szczególnie na końcach klapy gdzie jest spad w dół...Czarno to widze...Najlepiej do srebrnej chyba by pasowała taka lotka jak ma kolega alces1 przynajmniej na pewno jest już dobrze spasowana do klapy i nie będzie problemu z montażem.
kolego ja kiedys kleiłem do astry2 jak miałem taką lotke tasma utrzyma mi trzymała 3lata.tylko trzeba przed klejeniem połozyc gdzies lotke albo na grzejniku albo w gorącym słoncu wtedy jest mieciótka i sie wyłozy bez problemu. ale wydaje mi sie ze bedzie kiepsko wyglądac.są takie do passata b5pofl, i są niższe fajniejsze.