Zajęty moze produkcja w stodole :)
Jaka jest cena obszycia rączki i gałki ?
Printable View
W Q2 gałka się łuszczy i wpadłem na pomysł żeby ją wykręcić zdrapać całkowicie ten aluchrom zmatowić i pomalować lakierem samochodowym w podobnym kolorze co wy na to?
Nowa kosztuję prawie 300zł bez jaj kawałek plastiku
zapłaciłem za jak to nazywasz kawałek plastiku 270zł bez narzekania, kupując takie części daję szansę firmie AR na przetrwanie :D
metalowa powłoka jednak dla mnie fajniejsza niż lakier
Ja mam taką i bardzo sobie chwalę, miła w dotyku, fajnie leży w rączce:)Załącznik 195079
U mnie w piwnicy na montaż czeka gwintowany lewarek z Blackline'a, zostaje dokupić nową alu-chromową gałkę i ostatnie brakujące elementy tego wyposażenia będą na miejscu:D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/427.jpg
Tak w ogóle to kiedy wsiadłem do pierwszej GT z JTS'em ta aluminiowa gałka wpadła mi w oko, fakt że w 6cio biegowej wersji nie jest tak minimalistyczna ale i tak prezentuje się wzorowo:)
Możesz mi napisać, czy bez żadnych problemów taka gałkę zamontowałeś. Wiadomo wszystkie biegi od 1 do 6 bez problemu wbijemy ale jak wygląda sytuacja ze wstecznym. W GT trzeba podnieść klapkę do góry czy do tego nie trzeba mieć jakieś specjalnej gałki, w jaki sposób ją zamontowałeś -- zawse mnie to zastanawiało, ale juz czas na moją nadszedł.