To jest na 90% ten sam tłumik.
Printable View
To jest na 90% ten sam tłumik.
Diesel i QVka ma ten sam, kumpel z Ropczyc wymieniał i pasował
Zakladal do 1.4 czy do Qv od diesla:D
do QV od diesla bo kupił Julkę z Ulterem i mu się nie spodobał
A co mu nie pasowało w ulterze? Przecież tłumika i tak nie widać a same końcówki można zmienić. Chyba średnica była lekko większa co mi się akurat podoba
Gusta i guściki...
Jak tylko znajdę chwile wolnego czasu ( narazie "kupa" roboty ) to wrzucę jak to pracuje, ja miałem głownie zamiar uzystac efekt wizualny.
na ori gratach, ale używane stan idealny, cena za cały temat wyszło poniżej 1k z centralnym, dokładkę plastikowa, dodatkowym wieszakiem i robotą.
no i wpadł tłumik QV - praktycznie nowy (nr katalogowy 51807753) z dwoma wieszakami gratis plus dokładka i montaż wyszło 450 pln
Dzwięk - w czasie jazdy cisze jw środku na zewnątrz typowe buczenie TB pozostało :D
Załącznik 202285Załącznik 202286Załącznik 202287Załącznik 202288Załącznik 202289
a co zrobiłeś z wyjściem na środku z tłumika? rura środkowa też z QVki czy dorabiałeś kolanka?
przerobiony przez tłumikarza wlot do tłumika końcowego- po prostu brakuje około 10 cm i ma większą średnicę - zmienione i przerobione. Rura środkowa nadal ori - w razie w zawsze mogę wrócić do starego pojedynczego.