P2453 teraz taki błąd wywalił. 25% zapchany filtr pdf, a miałem dwa dni wcześniej ponad 80% o co chodzi?
Printable View
P2453 teraz taki błąd wywalił. 25% zapchany filtr pdf, a miałem dwa dni wcześniej ponad 80% o co chodzi?
o to, że miałeś wypalanie i się oczyścił
Ale kiedy? Nic mi o tym nie wiadomo. Nie powinna się jakąś kontrolka zapalić? Czy coś. Hmm. Już i tak za późno. PDF jest wywalany. Nie wiem czy dobrze robie, czy nie, ale jak ma mi się co chwilę coś włączać, to pies go drapał.:D
Żadnej kontrolki nie ma. Jedyne po czym poznasz to wzrost chwilowego spalania. Nie powinno się wyłączać silnika.
To mówisz , że koniec z BMW...Ja siedzę i patrzę na moje 330xi , na 159. Zastanawiam się którego się pozbyć. Jednego muszę i coraz mniej przemawia za tym, żeby to było BMW :)
Hmm. No to jest problem. Masz porównanie bo masz dwa przy sobie. Ja tak nie miałem. Poprostu zmienialem auto. Narazie nie mogę się zgodzić, że bmw to będziesz miał wydatki. Bo alfa na tą chwilę mnie pożera. Chociaż w bmw też wkładałem. Może zostaw sobie to mocniejsze, czy to, które ma więcej miejsca, albo to młodsze.
Mam jeszcze pytanko do kolegów i koleżanek z forum.
jak mam robione podniesienie mocy programowo, czy w jakiś inny sposób, to powinienem otrzymać wydruk z hamowni, bo hamownie mają.
Powinieneś dostać wykres momentu obrotowego i mocy (ja dostałem).
Muszę wyczyścić turbinę. Szukam już jakiś czas, ale nie mogę nic znaleźć na ten temat. To znaczy, znalazłem o 1.9, ale od 2.4 nic. Może już ktoś robił taki zabieg i ma jakieś wskazówki? Może zdjęcia? Z góry dzięki:D
kolekne pytanie, bo naprawdę nie mogę poszukać. Adaptacja asb AF-40, TF80SC jak to zrobic w alfie, nie ma. czy to obojętnie jakie auto? Bo są opisy adaptacji opel, czy ford.
Bo jestem zmuszony do wymiany sterownika z sprawnej skrzyni w celu ustalenia usterki, czy to kosz, czy sterownik, ale nie wiem czy po wymianie sterownika nie muszę zrobić właśnie adaptacji skrzyni?