Jak sobie to wyobrażasz ktoś przyspawa tą rurę do turbiny??? Oczywiście że będa złaczki z silconu.
Printable View
Rozmawiałem z kolesiem co ma 1.9 jtd 16V obiecał pomóc tzn pożyczy na wzór ale nie teraz bo nie może samochodu unieruchomić. Tak więc nawet wyceny nie mogłem zrobić. Rozmawiałem z chłopakami na warsztacie i nie widzą problemów ze zrobieniem nawet mają jakiś patent na złączki gumowe które zredukują drgania - ale jeżeli ktoś może mi podesłać rury to zrobią do dowolnego silnika nie tylko 16V - tyle że ten pomysł był pierwszy i to na nim się skupiłem
Szkoda bo ja wlasnie moje wywalilem :(
wiadomo coś w temacie czy cisza?
na alfaclub ktoś takie pospawał ale niestety nie jest w stanie powiedzieć czy cokolwiek dała zmiana bo nie jeździł wsześniej na gumowym dolocie.
da czy nie da ja bym chciał mieć metalowe :D nowe ładne błyszczące :D :)
ja równierz prosilbym o wycene tych rur ,będa sie różnić 1.9 a 2.4?chętnie tez zakupie.
i jak?wiadomo coś w temacie?
chyba umarł śmiercią naturalną... jak by jednak ktoś założył u siebie coś takiego i wiedział do kogo się zwrócić w kwestii tych rur byłbym wdzięczny zresztą na pewno nie tylko ja ;)
Mnie też wkurzało nadymanie się tej rury przy przygazowaniu- założyłem na nią 50 szt. ocynkowanych opasek i mam(przynajmniej wizualny) spokój.