-
Z wypadów do Poznania pozostały mi w garażu 4 semislicki Federal RSR rozmiar 255/35 R18 . Przejechałem na nich 5 eventow , myśle ze jeszcze ze dwa spokojnie by dały radę . Jakby ktoś reflektowal to proszę o kontakt na priv . Odbiór Warszawa/Pruszków . Oczywiście nie chce za nie kasy , tylko przyjechać i zabrać :D
-
Jak udar, jak klima jest ? - przecież w Toyocie klima hula ? I
A gdzie są czasy online, bo odkryłem zdjęcia na FB (ponad 400! ) i widzę że ciekawe auta były. Niektóre tam na stałe parkują czy jak, bo mają widziałem swoje namioty .
A jak część szkoleniowa przebiega?
-
Ja jestem przeziębiony, bo klima działała różnie, ale na zjeździe zbijała do 20 wyłaziłeś na 37- to się można było domyślić że tak to się skończy. A co do udaru to niby był namiot, ale zaduch taki że co niektórzy przenosili sie pod drzewa itd.
Namioty należały do sponsorów- partner w przypisie z tego co się połapałem
A szkolenie- odprawa 20 minut, koleś rzeczowy i szybki, potem trzy fragmenty po 15 minut i czekać na swoja kolejkę
-
Klimę miałem wyłączoną bo tylko powodowała szybsze przegrzewanie się.
Toyota została w Łodzi. Będzie miała miedzy innymi to ogarniane.
Namiot możesz sobie wykupić jak opcję.
Z ciekawostek. Wystarczy raz zaliczyć brefing + "zdać" egzamin na licencję TP i masz spokój na cały rok.
Czasy:
Wojtek 2:03.5
Ja 2:04.2
slavol chyba 2:08
-
-
Człowiek się nie integrował, tak więc i nasze zaiteresowanie było znikome, jakby podszedł pogadał to spoko, a my mieliśmy z kim gadać i tak. Ale chyba Łukasz coś do niego zagadał
Raz zobaczyłem jego wynik jak poszedłem patrzeć slavola i jak się nie poprawił to GT z przodu
Ja miałem inną metodę, na przegrzewanie- wjeżdzałem w kolejkę wyłączałem silnik i czekałem na zielone potem szybkie uruchomienie i poszedł (auto po godzinie odpoczynku miało 85 stopni na płynie i 75 na oleju). jedno wolniejsze rozgrzewkowe, a potem próbowałem cos z niemca wydusić- z tym że to tylko dwa takie kółka dałem rady zrobić, jak się uparłem to trzy.
-
Cytat:
Napisał
Andrzejsr
A Giulietta QV ?
Chyba 2:10
-
Chyba muszę nabyć zapinki na maskę, bo co tylko zamek opuszczą mi i jest w miarę to jedna podróż 200+ i znowu w górze
Załącznik 209095
Ogólnie nie jest tak źle jak tu to wygląda- tu jak się nie mylę to był początek hamowania z 150+
https://youtu.be/34FrAHhdxXY
To jest film klejony z 8, tak więc będą przeskoki, bo nie mam siły ;)
-
Fajnie :)
A to subaru niebieskie to prowadziło kurs pt.: "jak nie jechać przez zakręty" czy co ? :)
Widać też tam gdzie go brałeś, że jednak w razie nieidealnego toru , za bardzo opóźnionego hamowania itd.- może się zrobić nieciekawie, bo trochę się Audi zdestabilizowało (takie mam wrażenie, w porównaniu z przejazdami gdzie sobie jechałeś wg swojego planu, niezmąconego Subaru :) )
Co to tak pipczy w kabinie Audi ? - już w filmikach z Jastrzebia słyszałem, ale zapomniałem zapytać, chyba różne ostrzeżenia o temperaturze właśnie czy co?
A maska - chłodzenie najwyżej lepsze będzie :) choć zapinki fajna rzecz. Tylko trzeba pamiętać o zapinaniu.
-