A może połácz jako Mito
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Printable View
A może połácz jako Mito
poszukam więc julki i gp w mesie :)
Dzisiaj chciałem z ciekawości zrobić to w Julce.Poległem .
Niczym nie mogłem tego zrobić
tak jak pisalem. alfa obd na andku dala rade na kolegi sprzecie. mesem mi nie poszlo. poszukam alfa obd na kompa moze sie uda
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Mi nie dała ,zapytaj kolegi na jakim kablu to robił?
elm 327 bluetooth
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Dzięki
Temat przydławienia nie daje mi spokoju... zrobiłem logi i kolega z Fiat Klub Polska tak mi odpisał
"Co zauważyłem.
1. Przy jednym z odpaleń napięcie akumulatora spadło poniżej 10V. - aku się kończy żona mu dała radę :)
2. W czasie szarpania obrotami szarpało również kątami wyprzedzenia zapłonu - coś tu może być w temacie. Może jest problem z czujnikiem położenia wałka rozrządu, wału korbowego, tudzież coś z cewkami. Trudno powiedzieć, ale to wygląda bardzo dziwnie.
3. Może problem jest z przepustnicą (np. zabrudzona), o której istnieniu w MultiAir dowiedziałem się z forum - też może wpływać na punkt 2.
Więcej nic dziwnego nie znalazłem."
Może ktoś z Was się wypowiedzieć?? może ktoś zerknie na logi?? ostatnio wymieniłem świece i auto chodzi płynniej nie mniej jednak zauważam minimalne wibracje które przenoszą się na lewarek biegów przy mocnym przyśpieszaniu z niskich obrotów szczególnie na 3 biegu. we wrześniu mam termin wymiany oleju będziemy z kolegą przy okazji ściągać moduł ma i zobaczymy co z tulejami.