My także bez noclegu
Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka
Printable View
My także bez noclegu
Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka
eno? Jak to bez noclegu? A z kim moja druga połowa będzie gadać przy piwie? Nie róbcie jaj Panowie.
Bez noclegu to równie dobrze możecie same zdjęcia w niedzielę obejrzeć.
Tallmen, Franekk meldować mi się na cały weekend z kompletną rodzinką :)
Mareczku. Chętnie bym się zameldował. Ale co zrobić. Nie będę ściemniał ze niestety jest problemik z kaska ... pewnych spraw się nie przeskoczy: (
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Ale lipa ... :sad:
Ja MOŻE przyjadę na popołudnie ze wskazaniem na późny wieczór- pracuję bez możliwości zamiany.... o ile się dzień wcześniej, albo w samą sobotę nie okaże, że mnie jakaś dniówkonocka czeka jak w ostatnią sobotę.
Ja też Was odwiedzę po pracy :)
Słaba ta frekwencja na wieczorną integrację :( pięć załóg? Toż to śmiech na sali...... to już na rybę więcej przyjeżdża (a koszt niewiele mniejszy od noclegu.......)
jozofek Ty też za stójkowego robisz? Nie widzę Ci na liście.....
Niestety z smutkiem i żalem muszę poinformować o tym, że spot w Zagórzu się nie odbędzie :sadkitty:. Dzwoniłem dzisiaj by potwierdzić rezerwację noclegu i okazało się, że na nasz weekend nie ma już miejsc, bo będzie jakieś Poland Trophy. Na chwilę obecną obmyślamy z Jozofkiem strategię, która mogłaby zastąpić planowany spot, jeśli jednak nic ciekawego nie znajdziemy zostaje nam pojechać na rybę do Łomnicy.. Wszystkich chcących przyjechać na spot PRZEPRASZAMY za zaistniałą sytuację.
Albo do Wawy na Forze :D nie marudzić - skrzyknąć się w 2-3 wozy żeby było taniej na paliwo i jechać. Droga z dolnego śląska jest teraz idealna wręcz a impreza nie powtarzalna
Niestety Gracjan ma rację zostaliśmy wystawieni do wiatru przez panią Właścicielkę , która zamiast wynająć 3 lub 4 domki alfaholikom wynajeła cały ośrodek na rajd . Podobno lepsza kasa a osoby tak łasej na pieniążki już dawno nie widziałem . Poinformujemy o dalszych działaniach . Za zaistniałą sytuację przepraszamy