-
No wiec tak byłem , dziś dokładnie .
Aktualizację miałem już zrobioną przez poprzedniego właściciela widocznie .
Posprawdzali auto przetestowali komputerowo w szerz i wzdłuż.
Dowiedziałem się że oni jako serwis naprawiają skrzynie jak by co w Samko .
-
A gdzie byłeś? I jaki koszt tej aktualizacji, wiesz może?
-
Koszt wydaje mi sie ze tyle co diagnostyka tak przynajmniej mi mówił gość 250 zł . Byłem w carserwis na lopuszamskiej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Witam , rozmawiałem ze specem z zielonej góry , p Kamilem , diagnoza przez tel jak i wszędzie : sterownik , elektrozawory , koszt 3-3.5 tys , podpowiedział ze jeżeli nie ma żadnych błędów jak u mnie , abym sprawdził komputer ze moze być uszkodzony i z tego powodu na d moja skrzynia przycina sie na 3 biegu
Nastukane z komóreczki
-
Wczoraj odwiedziłem Samko pojezdzilem ze specem pogadałem z kierownikiem i oświadczył mi :) skrzynia jest spoko przyczyna moich problemów podobno jest uwaga ... Przepustnica ... Zamówiłem w poniedziałek mam ja dostać jak zamontuje zobaczymy czy miał racje . Po rozmowie z serwisem Alfy powiedziano mi ze wszystkie skrzynie jak by co zaworze wlasnie do Samko .
-
Kurde co warsztat to lepsze diagnozy dla naszych skrzyń widze , a i tak sie skończy pewnie na sterowniku
Nastukane z komóreczki
-
Dzis wymieniłem przepustnice :) i kłopoty zniknęły :) zrobiłem 6 km tylko wiec musze troszke przejechać więcej . Dam znac co bedzie dalej ;)
Klapnięte na telefonie TapaTalk
-
Witam koledzy , tez byłem w samko , potwierdzam znają sie na mechanice , problem rozwiązany i za śmieszne pieniążki , pzdr
-
Co u Ciebie było ? jaki koszt
-
U mnie jajowo , na samym początku przygody z ar złapałem gumę w podróży , pan wulkanizator miał pod ręka w bdb stanie oponę do mojej alfy z tym ze profil 40 a pozostałe 3 miałem na 45 . Nie przeszkadzało mi to troszkę koło było niższe ale gumy wszędzie roczne z super bieżnikiem tej samej marki uniroyal , i właśnie po dzisiejszej wizycie w samko , pan w czarnym garniaku z recepcji po próbie jazdy na odciku 500 m , wysiadł z alfy , obejrzał ja dokładnie dookoła i oznajmił ze skrzynia działa prawidłowo , tylko musze założyć oponę o tej samej wysokości co pozostałe , bo to jest mniejsze i obraca sie szybciej wprowadzając błąd w mojej skrzyni , popatrzyłem podziękowałem , z niedowierzaniem , pytając tylko ile za to , a pan powiedział ze nic diagnoza nie kosztuje , po dojechaniu do domu wrzuciłem zimówke o profilu 235/45/18 identyczna jak pozostałe 3 i banan jeszcze teraz hehe , musze tylko oponkę letnia zakupić , a uniroyal 235/40/18 mam na sprzedaz , pzdr