Nie dało mi to spokoju więc znowu dzisiaj grzebałem i jednak na 99,99% jestem pewien, że mam rację. Nie wygląda mi to na śruby tylko na jakieś nitowanie (zgrzewanie).Załącznik 214782Załącznik 214783Załącznik 214784Załącznik 214785
Printable View
Nie dało mi to spokoju więc znowu dzisiaj grzebałem i jednak na 99,99% jestem pewien, że mam rację. Nie wygląda mi to na śruby tylko na jakieś nitowanie (zgrzewanie).Załącznik 214782Załącznik 214783Załącznik 214784Załącznik 214785
To moze rozwierć to a potem skręcisz śrubą?
Nie da rady to jest w takich miejscach ze nie dojdziesz wiertarką. Spróbuje na wiosnę pomalować w samochodzie, a jak nie da rady to wtedy będę się zastanawiał nad innymi możliwościami.
TO ciekawe kto ma grzebane a kto oryginalne że u jednych da się rozkręcić a u drugich nie.
Faktycznie u mnie w starej też jest na te pseudo nity plastykowe.Oglądałem ją dzisiaj.Można chyba podgrzać lutownicą i je pojedynczo wyjmować a później obrobić i nawiercić na wkręty.
Pierwsze elementy już pomalowane,
Przed: Załącznik 215391, wyczyszczenie za pomocą Załącznik 215392 i przyrządów do zdzierania. Następnie pomalowane dwa razy lakierem strukturalnym
Załącznik 215393Załącznik 215394Załącznik 215396
Teraz wyciągam tunel środkowy, a ten element o który tu pytałem będę musiał malować w samochodzie.
Ładniutko :)
Ja już mam to za sobą, aczkolwiek boczków nie ruszałem, bo nie były takie złe...
Malowałeś, czy tylko czyściłeś? Bo ja po wyczyszczeniu stwierdziłem że nie ma po co malować :D
Pytanie tylko dlaczego one po wyjęciu były popielate a teraz są czarne? Nie idźcie ta drogą
wysłane z WC
Moto multikulti jest dobre w vw albo seacie. W ar trochę ważny jest wygląd:D Sam mam dół popielaty i tez malowalem i dało sie to umalowac na idealny odcień:sarcastic:
wysłane z WC