Zaraz zerknę lecz dzis tez zero oznak problemów jezdziła aż miło ale na światłach jak stoję czuć ze ją bujnie na wolnych obrotach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Zaraz zerknę lecz dzis tez zero oznak problemów jezdziła aż miło ale na światłach jak stoję czuć ze ją bujnie na wolnych obrotach
A więc tak od 3 dni jeżdżę i brak oznak wypadania zapłonów śmiga aż miło i z tej okazji dziś że było sucho postanowiłem dać jej ostro po garach i pod domem zobaczyłem kontrolke silnika na desce. Podpinam komputer i były dwa błędy P1172 oraz P1175 coś o skladzie mieszanki. Ktoś z was miał podobne błedy i wie o co chodzi ???
1172 to błąd sondy, miałem u siebie. Pomogło poturbowanie kabli w tej puszce przy dolocie. P1175 chyba też jest związany z sondą. Może to być wina nieszczelności na wydechu, może być coś z mieszanką.
Posprawdzaj dolot, wydech i poruszaj kablami.
Wydech cały przelot moze z 500km na nim zrobiłem ale faktycznie coś ruszałem przy wtyczkach jutro to posprawdzam bo dzis dostała po dupie jak nigdy
Masz przelot i tak się nie chwalisz? :)
Zarzuć jakimś dźwiękiem i specyfikacją jeśli masz (może być PW)
Nie lubie sie chwalić dlatego tez nie mam tematu o swojej alfie
Pochwal się pochwal, mnie czeka robienie kompletnego wydechu w styczniu więc chętnie posłucham jak to brzmi u Ciebie. Co do błędów to sprawdź czy nie masz przedmuchów w dolocie. Np czy nie pękło to karbowane kolanko przy przepustnicy, odma etc.
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Jutro posprawdzam bo dzis do pracy autobusikiem sie wybrałem
To macie krótki filmik podczas redukcji z 3 na 2 [emoji51]
https://youtu.be/mm4SZ54WF-s
Popcorn konkretny :)
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka