panie Radku, praktyczność była na drugim miejscu, na pierwszy elegancja. Czerwone skóry to jakiś lunapar, niepoważne. A jasne wnętrza nie sposób utrzymać w czystości, czemu Pan nie lubi czarnego wnętrza?
Printable View
panie Radku, praktyczność była na drugim miejscu, na pierwszy elegancja. Czerwone skóry to jakiś lunapar, niepoważne. A jasne wnętrza nie sposób utrzymać w czystości, czemu Pan nie lubi czarnego wnętrza?
Jeśli beżowy jest krzykliwy.
beżowy jest bezpłciowy:) ale ok, każdy ma swój gust. Pan Radek lubi jasne wnętrza. Jego radkowe prawo:)
Zamówiłem wczoraj w ciemno benzyne 200 km. Jeździłem dieselem 180km i był bardzo ok, a benzyna ma być szybsza. Zobaczymy w styczniu;)
Radek nie pochwali kolorystyki - czerwony lakier, czarne felgi i czarna tapicerka;)
Czerwony lakier zawsze na propsie :), benzyna również! Już w styczniu będzie?
W konrysie w białymstoku właśnie pojawiła się czarna benzyna 2.0 w automacie.
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka
1. Pakiet Komfort (Air Quality System z chłodzonym schowkiem w
desce rozdzielczej , przednia szyba pokryta filmem chroniącym przed
promieniami słonecznymi, nawiew klimatyzacji na tylną kanapę , przedni
schowek chłodzony, tylny port USB pod tylnym nawiewem , dodatkowy port
USB)
2. Elektrochromatyczne lusterko wewnętrznego
3. Pakiet elektryczne fotele z 6-stopniową elektryczną regulacją fotela kierowcy i
pasażera, z pamięcią ustawień
4. Pakietu Zimowy (podgrzewane przednie siedzenia i koło kierownicy, podgrzewane dysze spryskiwaczy reflektorów)
5. 17" Sport
6. Czarna tapicerka skórzana
7. Fabryczny auto alarmu
8. Pakiet Lighting (spryskiwacze reflektorów oraz reflektory bi ksenonowe z funkcją AFS ( doświetlanie zakrętów ))
9. Pakietu Flota (nawigacja Uconnecct Nav z wyświetlaczem 6,5”, czujniki parkowania z tyłu oraz podgrzewane i składane lusterka zewnętrzne)
Alfa rosso
- - - Updated - - -
Jest szansa na koniec grudnia.
super, gratuluje. jak wyjdzie sw, to moze tez sie bede mogl czyms podobnym pochwaluc