Kurcze sam już nie wiem białe , czarne , srebrne chyba założe stalowe i bedzie spoko
Printable View
Kurcze sam już nie wiem białe , czarne , srebrne chyba założe stalowe i bedzie spoko
stalowe 16tki od nowego bravo i niskie opony tez fajnie wygladają
Założyłbym Momo corse.
nie wiem co wy widzicie w czarnych felgach, wg mnie sa mniej widoczne a w nocy to ich nie widac juz wogle , a jasne to sie jeszcze fajnie potrafią błyszczeć w słoneczku :D
mi sie wydaje ze te żeberkowe sa najlepsze pytanie ile tych żeberek jedni wolą jak jest ich mniej inni jak jest ich wiecej , ja mam takie fele z 20 żeberkami na jednej :D wg mnie sa super tylko super ich sie nie myje :D bo to jest 80 zeberek do przetarcia :D o tym tez trzeba pamietac chyba ze sie bedzie co tydzien jezdzic na myjnie :D
tak u mnie w bordowej wygladaja jasne 15"
ale fajnie tak w nocy czarny mat felgi :D to wyglada jakby auta w powietrzu jechało :D na youtube jest jakis filmik z niemiec czy z wloch nie wiem musze poszukac jest czarna 145 na czarnych seryjnych felgach :) nawet fajnie wygladalo :) mnie sie tam podoba ale brakuje czerwonego rantu wg mnie :D
a ja mysle ze najładniej wygladaja felgi czarno srebrne np cos takiego
http://www.pdwgroup.com/fitment-guid...s/nova_mfb.jpg
szprychowe jak dla mnie są najładniejsze do 155
co do koloru
srebrne - ma 85% aut, nie przykuwają wzroku, choćby były niewiadomo jakiej marki
czarne - robią wrażenie, ale trzeba dbać o opony żeby nie były "siwe" bo to troche brzydko wygląda
białe - robią wielkie wrażenie (ludzie pierwsze co patrzą na koła, sprawdzone ;) ) ale cholernie szybko się brudzą, więc to nie dla leniuchów co raz na 2 tyg auto myją.
dajcie jakieś foto 155 z profilu to zrobimy jakieś vt ;)
Może do tej fotki komus uda sie wkleić fele