ja tez czekam ale kurde musza spasc do 2.5 tys:/ robie przeglad wysprzeglania calego bede szukal bleduow./luk:)
Printable View
ja tez czekam ale kurde musza spasc do 2.5 tys:/ robie przeglad wysprzeglania calego bede szukal bleduow./luk:)
ok, więc co do zgrzytów;) tak jeszcze łączą się one z jedną przypadłościa jak wyąłczam silnik to tlumikami/skrzynia jakby trzesie telepie....mam chyba lekko do wymiany prawą pdouszkę, to może być przyczyna? że tak powiem, że mi się skrzynia przestrzennie na tylnej osi przemieszcza?
U mnie jak poduszki skrzyni się jakoś odczepiły (za pierwszym razem trzeba było wymienić), strasznie waliło czymś o podłogę przy odpalaniu. ;)
no ja wymienilem lewa rok temu i mowili ze prawa tez sie prosi ale ze prawej nie bylo na calym swiecie to lipa. teraz mam i czeka zmienei i dam znac jakie rezultaty... moze tez przednia od razu...
jak u siebie zmienię wszystkie poduchy to puszczę info czy przestało zgrzytać. Wydaje mi się że to może być też przyczyną, na początek przydałoby się sprawdzić czy w ogóle olej jest w skrzyni? chyba tylną????? nie przednią
kurde no zmieniany rok temu i nei ma wyciekow to gdzie miał uciec? ja zmienilem juz ta lewa teraz prawa i przod i zobaczymy...moze jeszcze zobaczyc cięgła od skrzyni mzoe powyrabiane, bo jezeli tak to przy tych biegach gdzie lewarek musi wychylac sie najdalej by zgrzytalo...czyli...ktore to biegi?
a ja bym tez przegladnoł przegubiki na mechaniżmie zmiany biegów
ok, jeszcze raz zapytam, może się ośmieszam ale gdzie 75 ma z przodu poduszkę skrzyni???
jak te przegubiki sie wyrobią to jest problem w ucelowaniu biegu
---------- Post dodany o godzinie 23:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:56 ----------
Na środku belki okrągła mocuje tez cały wózek tylnego zawieszenia
o kurcze!!!! to skrzynia jest zawieszona na belce tylnego zawieszenia?????? jak ja mogłem tego nie zauważyć????