Nie rozumiem - ten skład co piszesz to na Jastrząb 19go czy Kielce 18go ?
Masz jakieś informacje że nie będzie 19go Jastrzębia ?
Printable View
Kurde zacząłem się dowiadywać po ludziach i wychodzi że będę ją ty i Mateusz na pewno na 19 i wychodzi że jak odwalą znowu zapisy w ostatniej chwili to nie znajdą chętnych
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Nie no, na pewno będzie więcej, cieplej się zrobiło, ludzie po zimie wygłodniali, może z Forum Alfaholików ktoś... coś... zamiast na tzw "spota parkingowego"... że tak nieśmiało zachęcę :)
Tylko określiliby się już . Wolałbym Jastrząb bo jazdy więcej, ale Kielce pewnie z odc leśnym będą to też ciekawie.
Śledzę temat, ale dopiero za tydzień będę wiedział, czy dam radę - może jeszcze będą miejsca.
Jakby pogoda dopisała, to chętnie bym się wybrał już na lecie.
Na stronce toru Jastrzab nic nie ma odnosnie treningu 19 marca. Macie jakies konkretne infromacje? Wybralbym się, kolega rownież.
Wojtek - Kylo198 miał taką informację o planach terminów na Jastrzębiu (4 i 19 marzec) , rzekomo mają stronę www zmieniać . Ja też zapytałem mailowo ale na razie bez odpowiedzi. Nic tylko czekać, znów robią to co pod koniec zeszłego roku - termin późno "uchwalony" , jak czasem poplanować coś jednak trzeba itd.
Szczerze to mam nadzieję że w końcu coś wstawią, bo to co mi napisali to identyczny dostał Klaudiusz, ale jakiś czas wstecz i wydaje mi się że szybciej dla tych z karnetami odpisują
Ja już wiem że będę na seryjnym zawiasie na 90%, bez większych hebli itd. Ale od listopada stałem tak więc nawet rowerem bym pojechał
Co do tych terminów to w tej chwili tego 4 planowanego marca to nawet w kalendarzu nie dadzą, bo co znajdą przez 2 dni?
Dla mnie to to jest niezrozumiałe, albo planowali 4 lub 19, z tym że w mailu było jak wół tak jak napisałem
4go nie wiem, ale 19go dostałem potwierdzenie, że się odbędzie - Jastrząb .
Tak wiec można się ustawiać. Będę, ale tak jak pisałem, nieco kwiatków wyszło przy montażu zawiasu i tylko stabilizatory będą zamontowane