Tak, mam rocznik 2010. Zmieniłem już olej w skrzyni, ale poprawy z pierwszym biegiem nie ma. Teraz pewnie spróbuje z tym cięgnem z poprzednich postów.
Printable View
Niestety wymiana cięgna nie pomogła. Zaczynam rozglądać się za skrzynią. Widzę, że pierwsze roczniki tej skrzyni w 1.4 TB mają chyba oznaczenie C635.6.35.05. Z tych przeznaczonych do 1.4 TB widzę dostępną C635.6.35.12, kiedyś widziałem też dostępną C635.6.35.20. Wie ktoś czym różnią się te skrzynie i jakiej powinienem szukać? Podejrzewam, że 12 to poprawiony przedlift a 20 polift, ale może ktoś ma jakieś inne informacje na ten temat?
ja mam z 10.2011 i u mnie problem z jedynką nie występuje ,za to mam problem z dwójką że mało kiedy wejdzie poprawnie. Tak jest od dnia zakupu auta ,olej nic w tym temacie nie zmienia.
jest też problem z czwórką ale tylko przy redukcji na nią i tylko wtedy gdy zapomnę że jest problem i za szybko zmienię ,synchronizator jest za wolny dla mnie i nie zdąży dopasować swych obrotów .ale jak dam minimalną zwłokę to wszystko odbywa się bez zgrzytania.