z tymi naklejkami to jest przypal. kumpel ma naklejke przyklejona tak ze wycieraczka troszke ja przesłania :D i kazali mu zerwac i nakleic na nowo <lol> a wszyscy wiedza ze taka naklejke mozna wyrzucic do kosza :D
Printable View
z tymi naklejkami to jest przypal. kumpel ma naklejke przyklejona tak ze wycieraczka troszke ja przesłania :D i kazali mu zerwac i nakleic na nowo <lol> a wszyscy wiedza ze taka naklejke mozna wyrzucic do kosza :D
to chyba u Ciebie są takie fotoradary bo sam mam mandat za fotoradar z Wa-wy a mnie tam nie było :D
Biorąc pod uwagę że zdjęcie było takiej kiepskiej jakości że tablicę można było ledwo rozpoznać, bardziej widoczne były naklejki że to firmowy samochód... a kto siedział w środku to już wcale nie było widać... to nie uwierzę że nawet mistrz photoshopa tego zdjęcia nie wyciągnie tak aby odczytać numer z naklejki na szybie...
a druga sprawa to ja nie chcę zrywać naklejki z szyby tylko przykleić zamiast przedniej rejestracji kolejną :D. A do wydziału komunikacji mogę podejść i powiedzieć że mi zniszczono tą naklejkę i zakupić nową :P
poza tym przez cały czas jak mam AR zatrzymano mnie do kontroli 2 razy to średnio raz na rok przypada... Chyba zaryzykuję taką zmianę :)
ja tez dalem na bok i jest git :D a naklejka na szybie jak najnizej zeby wycieraczka mogla przykryc w razie czego :P:P
U mnie czy nie u mnie jakie to ma znaczenie??? Widziałem kilka zdjęć z fotoradarów i sam dostałem jedno, nie pamiętam, z trasy piotrków - wrocław i jakość jest doskonała. Na miniaturze która ci przyślą szczegółów nie widać ale rozdzielczość jest tak duża że w powiększeniu wersji elektronicznej odczytasz nawet napisy na koszulce a o zapietych pasach nie wspominając.
Tak na szybko zrobiłem zdjęcie swojej i przerobiłem w photoshopie. Sorry za jakość ale zdjęcie robione pod wieczór komórką i do tego nie jestem wirtuozem photoszopa. Ale widać z grubsza jak to wygląda. Mi się podoba, a w domu wszyscy powiedzieli, że seryjnie jest lepiej.
http://images43.fotosik.pl/138/1ef5f2215e2f9eb9.jpg
Hehe dobre. Że nie pomyślałem o virtualu:) Jak tak patrze to coś mi nie pasuje:) Ale zobaczymy reakcje innych.
Kiepsko to wyglada
No, kiepsko wygląda w 166 na boku. Nie wiem jak u was, ale ja mam jakas dokładke pod ramką zeby równo ładnie przylegała na przodzie.