W pierwszym poście jest info- ze termin nie negocjowalny. Zapewne ze względu na ITD w dniu 18.08
Printable View
W pierwszym poście jest info- ze termin nie negocjowalny. Zapewne ze względu na ITD w dniu 18.08
Na stronie ośrodka napisano, że pokoje są 2 i 3-osobowe. Jaka jest pula pokoi "2"? Czy zapisując się w w miarę szybko, jest pewność rezerwacji takowego?
Czyli znowu mamy wakacje a nie zlot :D
Łącząc wszystkie atrakcje do kupy (zlot,tor,paliwo,%,itp) dla 2 osób spokojnie dobijemy do 2000 zł.
Tanio - źle, drogo źle , za krótko źle, za długo źle :D kolor trawy nie taki a woda za wodnista :).
Jak komuś źle i za długo i za drogo to napisałem jakie jest wyjście. Zaplanować sobie noclegi samemu i wykupić tylko to co się komu podoba.
To jak długo trwa zlot to zawsze kompromis - nie da się zawsze trafić w termin czy pogodę i tak żeby wszystkim firmom pasowało - przypominam że TD czy rajd turystyczny pod zlecamy(i proszę nie dyskutowąć z zasadnością tego bo to nie jest zabawa a poważna sprawa i odpowiedzialność) . Trzeba wypracować złoty środek. A dwa polecam spróbować zarezerwować 100 miejsc na 2 noclegi w szczycie sezonu a potem wrócić i opowiedzieć jak było.
Podobno mamy tu dyskutować a nie walić focha odrazu...
Wyraziłem swoje zdanie- niezmienne, bo zawsze uważałem że zlot to 3-4 dni, wakacje tygodniowe sam sobie organizuje z ludźmi z którymi chce.
Patrząc moim okiem to na ta chwilę mamy tak: wt/śr-nic, czwartek-rajd, piątek-tor(jeśli ktoś chce i zapłaci)-pozostali nic, sb- nic(celowo pomijam konkursy naj...,naj...,oraz imprezą pożegnalną-bo to chyba oczywista oczywistość na takich zlotach), nd-powrót.
Ale czekam na resztę zapowiedzianych atrakcji, nie skreślam niczego i nikogo :) po prostu wyraziłem swoje zdanie.