-
Kupiłem dzisiaj roidmi 2s.
Na glosnikach w 159 jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Jest mocno podbity bas, nie slychac wysokich tonow, dzwiek jest rozmyty i nie slychac stereo. Poza tym slychac szum w cichszych momentach. Audiofilem nie jestem, ale roznica pomiedzy roidmi a zwyklymi stacjami radiowymi jest ogromna. Nie mam pojecia jak mozna to porownywac do dzwieku z CD, byc moze na glosnikach w 156 tej roznicy nie slychac.
Nie polecam, u mnie bedzie sluzyla jako solidna ladowarka. Nie dam rady sluchac muzyki w takiej jakosci. Testowalem w garazu, gdzie sygnal zwyklych stacji jest bardzo slaby. Myslalem ze uda sie zaoszczedzic, ale jednak musze rozgladac sie za zmieniarka z BT
-
Ja nie narzekam w 166 z dsp. Leci cały czas spotify i jest ok. Stereo jest bezproblemowo, szum delikatny słychać ale jakość ok i wysokie tony są. Może spróbują jakiś equalizer odpalić chociaż ja nie mam takowego zainstalowanego.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
-
No to ciekawe ,różnica będzie słyszalna zawsze ale nie az taka w moim przypadku jak u Ciebie, ja sobie chwale póki co i dalej gra mi to porównywalnie do CD
-
Też mam transmiter roidmi i przynajmniej w Warszawie nie da się z tego korzystać niestety. Są miejsca gdzie jest ok ale w większości są zakłócenia i szumy. Zmiana częstotliwości pomaga w jednym miejscu a pogarsza w drugim. Testowane w 166 i 156. W 156 nie chce złapać częstotliwości ustawionej sztywno dla iphone, tylko z andkiem się komunikuje. Może na jakimś zadupiu w środku lasu to się sprawdza ale w dużym mieście absolutnie nie. Jakość też odbiega od zmieniarki na minus.
Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
-
We Wrocławiu bezproblemowo choć np eski nie zagłuszy. Mam ustawione na 87,5 i jest ok. Ostatnio lataliśmy w trasy busem do Jeleniej i tam radio na gwoździu zamiast anteny chulało. Może macie podróbki bo też są na allie.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
-
Jest przeciez do tego dedykowana apka i ona po sparowaniu urządzeń automatycznie wyszukuje najlepszą, wolną częstotliwość na której słuchamy muzyki i u mnie na śląsku caly czas ma ustawione na tej jednej i zero zakłóceń czy szumów
-
Hej, mam oryginale radio Blaupunkta na CD z GT z BOSE i Roidmi 3S gra średnio. Sporo szumów, które nie ustają i niskie tony są mocno podbite. Też tak macie?
-
Hej u mnie w ogóle nic nie słychać z głośników . Czy możliwe ze jest to spowodowane tym ze na tej częstotliwości nadaje silniej stacja radiowa ?
-
Zastanawiałem się nad takim transmiterem, miałem przyjemność używać go ostatnio w Szwajcarii, w wypożyczonym mercedesie i byłem w szoku jak dobrą jakość to reprezentowało - miałem kompletnie złe opinie o transmiterach FM bo dla mnie było to synonim słowa szum :d a tutaj takie miłe zaskoczenie. Przeczytawszy tutejsze posty trochę mi entuzjazm siadł;/ Naprawdę jest tak źle w AR159? Mam fabryczne głośniki, radio z NAVI Connect i strasznie brakuje mi połączenia Audio z telefonem ;/