Skąd taka sugestia? Tak samo oszczędne/paliwożerne jak każde inne;)
Printable View
dla mnie to + bo gaz tani ;) ale niestety Szczecin daleko a ja prawka nie mam jeszcze( dlatego szukam z Podlasia bo auto byłoby kupione na ojca i matka wracałaby nim do domu). Pokręcone ale na razie innej możliwości nie ma ;)
powiem tak jak kupilem 75 za 5ke:) narazie weszla w nia 10 tys, a zeby byla jak chce jeszcze z 10. to chyba nei jest tanie auto;)
Ja z czystym sercem mogę polecić moja o której wspomniał już kolega wiec można się dogadać ;) ja i tak w weekend jadę już pewnie po gtv'ke
145 1.6 Boxer Igła !!! (658782658) - Aukcje internetowe Allegro
Cierpliwosci a znajdziesz.Jezeli celujesz w komfort to polecam model 164 i najlepiej z Twin Sparkiem.Większosc z nich posiada klime a niektóre grzane i regulowane elektrycznie fotele.
To twój wybór i napewno łatwo nie bedzie...ile ludzi tyle opinii:)
W sumie ja za swoją Alfe dałem tyle co za dobra 33 a dołożyłem tylko pompe sprzegła i naprawiłem wspomaganie(pękniety wąż) więc jesli sie naprawde chce to mozna kupic w miare zadbany i tani egzemplarz.
Wiem bo jeździłem 33 w 1,4 teraz mam tez 145 w 1,7 16v i potrafi łyknąc wiecej niz moja 2 litrówka:) ale...ja to mam gdzies, bo ten dźwięk zagłusza wszelkie watpliwości lać czy nie lać hehehe:)
Nie no jasne. To moje zdanie, w 33 miałem gazik i wiele problemów w związku z tym:( dlatego jestem uprzedony i juz wiecej tego nie zrobi zadnemu silniczkowi...
Pzdr
Ja jestem na kupnie GT 1,9 więc być może będę miał w Krakowie do sprzedania 145 1,4bx + LPG Na przynajmniej 30-40 tys. będziesz miał spokój z rozrządem, pompą wody, sprzęgłem, hamulcami (klocki i tarcze) i paroma innymi rzeczami. Bd stan 2 kompletów opon.
Cena jak dla mnie to 4,5, choć auto jest do poprawek lakierniczych i otwiera się centralnym od str pasażera :) więc pewnie trochę mniej.
Spalanie 9 - 12 lpg * 1,9 zł = 18 - 22 zł - jak na Alfę bardzo ekonomicznie.
Nie chcę zakładać nowego tematu a tytuł tego pasuje więc mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie :)
co sądzicie o tej sztuce ??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11142115
Jak wam się widzi ta cena, stan (przynajmniej ze zdjęć), przebieg i opis. Jest w Wawie więc mam blisko obejrzeć. Wiem żeby patrzeć na SSS, czyli silnik, skrzynia, sprzęgło, poza tym zawieszenie przód i może coś jeszcze...??