-
Chyba to jest zalecenie że można włączać na tych biegach i tych prędkościach. Ponieważ dalej można przeczytać że zalecane jest włączenie na biegu 4 lub wyższym. A słowo zalecane nie jest przymusem :-P Może chodzi bardziej o bezpieczeństwo jazdy w tym przedziale prędkości a nie możliwościach tempomatu :-P
-
Generalnie lipa z tempomatem- u żony w C4 można ustawić zarówno limiter jak i tempomat na prędkość 256 km/h ;) Nie wiem po co, ale da się.... za to 180 km/h w AR159 to jakaś porażka.
Podejrzewam, że kolega [MENTION=4833]maly_777[/MENTION] mógłby coś zaradzić w tej kwestii.... (niskiej prędkości maksymalnej tempomatu oraz wysokiej prędkości minimalnej).
-
Tak, Robiłem takie modyfikacje kilku klientom.
-
A możesz mi powiedzieć po co ci tempomat z możliwością ustawienia prędkości powyżej 180 km/h? Przecież taka opcja przydaje się jedynie w Niemczech, a i to w samochodach umożliwiających jazdę z prędkością podróżną powyżej 200 km/h.
-
[MENTION=4833]maly_777[/MENTION] cena, czas? Szczegóły panie, szczegóły ;) Tylko nie pisz PW :P
-
Zwykle jako dodatek do innej usługi, robiłem gratis :)
-
Powiedz mi jeszcze, że potrafisz zrobić, żeby lusterka się składały/rozkładały jak w Brerze, czyli przy otwieraniu/zamykaniu auta ;)
-
Na to nie było czasu. A myślałem o tym jak robiłem domykanie szyb po FL.
-
Czy ktoś rozwiązał ten problem bo mam u siebie identyczną sytuację. Na 5 i 6 biegu włącza się na sekundę i potem odpuszcza.
- - - Updated - - -
boostfactory.pl
Już znalazłem. Mechanik u mnie stwierdził, że skrzynia była wymieniana więc diagnoza pasuje.
-
Ale jest do do zrobienia, tylko musi to zrobić ktoś , kto potrafi przenieść przełożenia skrzyni we wsadzie ECU od samochodu z którego masz skrzynie.