-
Epsonix dzięki za rzetelną odpowiedz. Co do navi bardziej zależy mi na wyglądzie i zachowaniu funkcji zmieniarki oraz sterowania z kierownicy. Zastanawiałem się na kombajnem (chinczykiem) z bluetooth ale nie wiem czy te dwie funkcje będą działać(kiera,zmieniarka). Będę też oklejał dekory a że mam drapane alu to muszę kupić plastik. Jeżeli orginalne navi ma te same wtyki to podaruję sobie B&M na rzecz tego adaptera z allegro do słuchania muzyki z telefonu przy jednoczesnym działaniu mulitimedialnej kierownicy i zmieniarki. Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić i naprostować;)
-
sa dedykowane do 159 kombajny ktore od razu dzialaja z przyciskami z kiery i nie trzeba kupowac dekoderow can pod 159. sa w roznych wersjach sprzet/procek/ram i opcji kamera itp. rok temu znajomy kupil takiego mocbiejszego bodajze za 1200zl (wysylka z magazynu z niemiec ciut drozszy niz z chin ale szybko i bez cla) i jest zadowolony. nie wiem czy to dziala ze zmieniarka i wyklucza b&m. noze ktos na forum napisze, moja wiedza tu konczy sie na ogolnikach
-
O Bose pewnie można zapomnieć?
-
chyba nie, podlaczysz pewnie pod jakies wyjścia liniowe(w ori radiu o ile mi sie wydaje przelacza sie jakos czy wyjscia sa mocy czy liniowe/sygnalowe). poszukaj instrukcji do takiego dedykowanego chinczyka
-
Żeby Bose odpalić to jakiś tam sygnał/napięcie musi isc na wzmacniacz, pewnie bez jakiejs rzeźby się nie obędzie. Nic tam - nie chce rzeźbić, nie chce tez rezygnować z dodatkowych głośników, bo w Brerze gra to bardzo dobrze.
-
może tak a może nie. skoro radio jest dedykowane do 159 to może to uwzględnili? najlepiej od razu założyć że nie, albo jeśli już że to jakaś wyższa sztuka (rzeźba). może byc P&P a może coś drobnego trzeba będzie przerobić w kablach - to taki problem? może wypadałoby najpierw zerknąć do dokumentacji od takiego radia - może jasno piszą co i jak z Bose?