-
Jest jeszcze taka sprawa, że to Torsen może już mieć luzy i to GO trzeba zregenerować. Jak kiedyś czytałem, to koszt 600/800zł, ale jeszcze o objawach bym musiał się wgłębić i poczytać na forum Audi jak to dokładnie zbadać. Chyba że już ktoś miał z tym styczność? :)
Tylne zawieszenie raczej jest dobre, wiec... trzeba by było kogoś do bagażnika wsadzic żeby osądził podczas jazdy skąd dokładnie te dzwieki dochodza :) Ale jak już mam podpore mostu wymienioną, wał, to już po prostu jestem spokojny że wszystko co najważniejsze gra i że to jest pierdoła, a jestem raczej człowiekiem który wszystko chce mieć zrobione na tip top. Jeszcze co mnie denerwuje to to, że strasznie jest głośno w samochodzie... i szykuję jakieś grubsze wygłuszenie, tylko jak w poprzednim przypadku, musze poczytać które miejsca da sie wygłuszyć na początek najmniejszymi siłami. Wiem że polecają zacząc od przednich drzwi, a jeszcze musze zerknąć na kanale czy od spodu dałoby sie jakąś matę wcisnąć między kabiną a grodzią silnika. Work In Progres :)
-
Znalazłem w okolicach Inowrocławia zakład który regeneruje wały itp.
Wysłałem wał od swojego Crossa.
Dam znać czy wykonają usługę taniej.
Być może coś będzie pasowało od Vitary.
Jeśli nie to ori od Alfy.