-
Witam po długiej nie obecności. Mój sterownik został naprawiano w tej firmie http://naprawasterownikow.pl/ naprawa nie pamiętam już dokładnie czego dotyczyła ale facet się podjął naprawy i udało mu się.Rure dolotowa udało się zrobić i autko śmiga w końcu :D
-
Znam tego Pana doskonale! Zna się na rzeczy, jednak to z jego ust miedzyinnymi usłyszałem że sterownik ME7.3.1 jest nie naprawialny ze względu na to że to hybryda. Zadzwonię może coś się zmieniło.
-
Witam, jestem po kolejnej rozmowie z Panem z naprawasterownikow.pl notabene również lubi Alfy miał ich trochę [emoji2] .
Powtórzę po raz kolejny co następuje: ( robię to bo być może ktoś tu trafi z takim problemem przeczyta, i narobi sobie niepotrzebnie nadziei) , sterownik ME7.3.1 TO HYBRYDOWA KONSTRUKCJA, natryskiwana, więc nikt nie jest go w stanie naprawić fizycznie ponieważ absolutnie nie ma takiej możliwości. To nie jest sterownik typu ABS gdzie pojawiają się problemy z tzw. "włoskami" lubią się odczepić, wtedy można je próbować uratować.
Owszem można wgrać nowy soft do ME7. 3.1 jeśli jeszcze się da ale nie załatwia to absolutnie problemu. Sterowniki te obarczone są wadą konstrukcyjną koniec kropka.