tak przeglądam internet i najbardziej do mnie przemawiają goodyear Exellence ... chyba się na nie skuszę;)
Printable View
tak przeglądam internet i najbardziej do mnie przemawiają goodyear Exellence ... chyba się na nie skuszę;)
witam!!! ja jeżdżę na takich oponach:
OPONY 17 215/45R17 215/45/17 NOKIAN NRVI NOWE (657132778) - motoAllegro
w rozmiarze 215/45/17 i jestem bardzo zadowolony.przejechałem już na nich ok. 10 tyś.
widać bardzo niewielkie ślady zużycia,jak na swój rozmiar są ciche i bardzo dobrze trzymają.
za komplet nowych opon z montażem zapłaciłem ok 1400zł.
pozrdawiam!!!
Googyear Exellence zakupione. Napiszę po założeniu jak sie sprawują ;)
A ja mam pytanko czy ktoś z was jeździ na Uniroyal Rainsport 1? Opony te mają miękkie ścianki przez co w szybkich zakrętach sygnalizują jakby ściąganie. W jednej z recenzji przeczytałem, że podniesienie ciśnienia o 0,2 bar rozwiązuje problem. Czy ktoś ma doświadczenie z tymi oponami?
Kiedy najlepiej kupić opony letnie? Teraz w zime czy na wiosne? Kiedy się najbardziej opłaca?
No to odgrzałeś kotleta...
To czy się opłaca zależy od wielu czynników. Czy teraz jest taniej - pewnie tak, aczkolwiek większa różnica jest w cenach opon zimowych przed sezonem i w jego trakcie. Niestety bardzo często można obecnie trafić na jakieś leżaki magazynowe nie zawsze przechowywane w odpowiednich warunkach.
Odgrzałem bo nie chciałem zakładać nowego:)
Ja dopiero drugi raz w życiu będę kupował nowe opony więc moje doświadczenie jest słabe. A widze że opony te które kupiłem rok temu są droższe o 100zł na sztuce i jeszcze podobno są w promocji. Na moje to jest teraz sztucznie podkręcona cena.
A to ciekawe bo zazwyczaj opony letnie w sezonie zimowym są tańsze. A może trafiłeś wtedy jakąś rzeczywistą promocję a nie tylko taki chwyt marketingowy.