Uszczelkę mogę odkupić
Printable View
Uszczelkę mogę odkupić
Cena brutto segregatora 878 PLN ( uszczelka była w komplecie - niepotrzebnie kupiłem dodatkową za 102 PLN ) , zawór 67 PLN w fiat-jeep-alfa.pl
Przy okazji stwierdziłem, że przez te nieszczełności do kolektora dostawało się "lewe" powietrze. Teraz silnik mniej spała i lepiej chodzi.
Ogarnął może już ktoś czy można dorwać samą membranę do separatora oleju czy nadal trzeba kupować cały separator?
Znalazłem firmę która podjęłaby się wyprodukowania takiej membrany. Minimalna ilość sztuk jaką trzeba zamówić to 10. Czy byłby ktoś chętny na taką membranę w cenie 150 zł?? Koszt produkcji tj 1200 + Vat tj 1476zł za 10 sztuk
Nie wiem, firma mieści się w Poznaniu. Z informacji uzyskanych od sekretarki to produkują głównie dla maszyn rolniczych lub pod zamowienie
Opłaca sie wymienić tylko uszczelkę separatora czy to nic nie da? Trochę mi się tam poci
Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
Raczej tak. Cały separator, o ile jeszcze jest gdzieś dostępny, kosztuje fortunę. Uszczelka separatora to ok 100 zł.
Tak. Też miałem problem z wyciekającym olejem i niestety odmy znaleźć się nie dało wymiana uszczelki odmy oraz ponowne sklejenie pokrywy całkowicie powstrzymało wyciek. Jeszcze jakiś czas temu udało mi się też kupić samą membranę z Ukrainy bo oryginalna już była lekko odkształcona.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka