OK, to własnie chciałem potwierdzić. Tylko klikanie bez migania/świecenia lampki ESC. Dzieki
Printable View
Podobnie jak w 159, lampka w Giulii zapala się bardzo niechętnie - nie tak jak w Astrze czy Stilo, którymi jeździłem kiedyś, gdzie nawet minimalny uślizg kół przy ruszaniu strzelał pomarańczem po oczach. Innymi słowy nie każda interwencja systemu powoduje mrygnięcie lampi oraz wydaje mi się też, że w sytuacjach jak ruszanie czy dynamiczny zakręt, system spokojniej reaguje, dopóki sytuacja nie jest faktycznie groźna.
A ja wrócę do pierwszego mojego pytania o możliwość dezaktywacji systemu - zauważcie, że na desce jak odpalamy samochód i przez chwilę świecą wszystkie kontrolki - jest kontrolka ESP OFF. Nie wiem, czy jest to jakiś zwiastun nadziei czy może za dużo oczekuję??? Chyba, że jest od awarii systemu i wtedy tylko świeci? Ech...
To raczej "pozostałość" po Q i trybu Race :P
Pewnie jak padnie czujnik w piaście albo bezpiecznik pompy, czy coś podobnego się wydarzy, to deska będzie walić po oczach na pomarańczowo ABS error / ESP off.
Panowie, czy może w temacie coś sie zmieniło? Da sie wyłączyć system bez wyciągania bezpiecznika ?
RACE MODE, albo ESP DONGLE od squadra tuning.
Panowie który dokładnie bezpiecznik trzeba wyciągnąć?
Już żaden :D
Wystarczy Race Mode
https://www.facebook.com/squadratuni...54850204613329
Tylko zastanawia mnie to, ze oni pokazują zdjęcia mają przełącznik z Q ;)