Może rzeczywiście pływak się przywiesza. Do testu wskaźnika potrzebujesz komputer z programem Multiecuscan.
Printable View
Może rzeczywiście pływak się przywiesza. Do testu wskaźnika potrzebujesz komputer z programem Multiecuscan.
w 146 jeździłem na LPG i zawsze miałem pół baku paliwa. Kiedy zacząłem jeździć na Pb i tankować do pełna wskaźnik zaczął wariować. Pokazywał pół po zatankowaniu do pełna. Za chwilę max, min itd. W końcu wszystko wróciło do normy. Może przyczyną było to, że bardzo długo była ta sama ilość paliwa.
Zrobiłem test wskaźnika.Działa.Podczas testu góra dół sobie chodził.Ale mam teraz inny kłopot.Mega czuć zapach benzyny, oparów? I to na zew. auta nawet jak się koło niego stoi.I to nawet po nocy, jak dłużej po stoi.W środku też.Oglądałem co się da i żadnych wycieków nie widzę.Wydaje mi się że spod auta czuć te opary najbadziej.Ktoś miał podobne historie??
Zobacz czy nie podcieka Ci z okolic pompy paliwa.
sparciał (poci się) wężyk paliwowy?
Dostałem się do pompy.Cala mokra z benzyny widać że tamtędy musi się lac.Ten wężyk który z niej wychodzi luźny.Teraz która uszczelkę należy wymienić ?