Jakby ktoś coś to za tydzień będę miał na zbyciu oryginalne belki Alfy + Thule ThruRide 565 1 szt ( drugą już sprzedałem )
Do dwóch rowerów jeszcze ok ale trzy to już konieczne wożenie stołka ;) .
Razem tyśiącsto Załącznik 286489
Printable View
Jakby ktoś coś to za tydzień będę miał na zbyciu oryginalne belki Alfy + Thule ThruRide 565 1 szt ( drugą już sprzedałem )
Do dwóch rowerów jeszcze ok ale trzy to już konieczne wożenie stołka ;) .
Razem tyśiącsto Załącznik 286489
Czy ktoś używał bagażników firmy Nordrive?
https://kapitanhak.pl/product-pol-62...ulia-2016.html
@Nelson czy udało ci sie zakupić ten Nordrive ?? Jesli tak to jestes zadowolony?? czy może wybrales cos innego ??
Jeszcze nie, ale jestem na niego zdecydowany. Czekam tylko na promocję, bo na tej stronie często się zdarzają. Ostatnio był sporo taniej, ale nie zdążyłem kupić.
Tak to wygląda. Bardzo solidnie wykonany i wszystko pasuje co do milimetra. Widoczny bagażnik rowerowy też Nordrive, w wakacje dokupię jeszcze box.
Ma tylko jedną wadę - jak jadę to wszystkie mijane laski krzyczą z ironią - "dlaczego nie tule?".
Załącznik 289575
Załącznik 289576
Załącznik 289577
Załącznik 289578
Załącznik 289579
Kształt belek podobny do thule, a nie miałeś w zestawie uszczelek w te rynienki co są w belkach?
Uszczelki są, ale jak się używa montowania w rowkach to trzeba je zdjąć.
Ja mam te z Thule
A tu wszystko trzy razy tańsze i wygląda naprawdę solidnie, zresztą to nie jakaś marka krzak z Chin. Nie wiem czemu jest nieznana, przynajmniej na tym forum nic o niej nie znalazłem.