Stelvio potrzebuje liftingu - kiedy?
Hej,
jestem tu nowy. Dziś miałam okazję pojeździć dłuższy czas Stelvio 280 KM, o którym myślę od jakiegoś czasu jako kolejne auto dla mojej rodziny.
O ile do samej jazdy uwag nie mam - jak na suva jeździ bardzo sympatycznie i faktycznie bliżej jej do sportu niż do kanapy (co mi się podoba), o tyle do elementów wnętrza czy kilku rozwiązań uwagi już mam. I tu pytanie - czy ktoś z Was ma cynk, kiedy faktycznie ma pojawiać się lifting tego auta?
Pytam bo auto za 250 tysięcy katalogowo posiada bardzo niekonsekwentną jakość, z jednej strony potrafi pozytywnie zaskoczyć, by zaraz obok (np. materiały użyte do produkcji gałki zmiany biegów, obudowa kierownicy i kilka innych miejsc) zupełnie rozczarować. O systemie multimedialnym czy najgorszej kamerze cofania jaką widziałem nie wspomnę.
Będę wdzięczny za informacje o liftingu (jeśli są już przecieki), ponieważ samo auto jako takie złe nie jest. Mam jedynie wrażenie, że jak na oczekiwane talary mogła by być lepiej przemyślana i wykonana (zaznaczam, że mówię o stosunku ceny do oferty, ponieważ w tym przedziale cenowym są także X3, XC60 czy Q5, które wykonane są lepiej, ale ja zawsze chciałem Alfę :) )
Pozdrawiam i nie bijcie mnie od razu ;)
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka