SJS wrzucił pare zdjęć z leśnego: facebook.com/SJSDrivingAcademy/posts/3868330173181499
Printable View
SJS wrzucił pare zdjęć z leśnego: facebook.com/SJSDrivingAcademy/posts/3868330173181499
Było super, chętnie wybiorę się na kolejną edycję. Choć w hotelu posiedzieliśmy do 2ej w nocy to i tak zabrakło czasu żeby z każdym na spokojnie pogadać - mam nadzieję że będziemy mieli okazję nadrobić następnym razem.
Kuźwa dajcie znać następnym razem ze jedziecie wcześniej również się chętnie wybiorę ;) dzień przed.
Chyba ze po prostu przegapiłem gdzieś watek.
epsonix twój moduł s/s powinni dawać w salonie do zakupu alfy świetna sprawa
no przegapiłeś - jak widać wyżej 6 pierwszych postów jest z sierpnia. choć ja przyznam się że też go przegapiłem, dopiero jak gadałem z kozakiem w październiku to mi zaproponował.
dzięki, nie wiem czy mogą - auto homologowane (zużycie paliwa) z włączonym S&S i taki musi być domyślnie (pewnie podobna sprawa z trybem N w autach H2 2018+). i tak cieszmy się że jest możliwość wyłączenia, niektóre auta nie mają w ogóle. w każdym razie jestem tu i ciut polepszam Wam korzystanie z Waszych Alf.
dobra, nie doczytałem/nie zrozumiałem. nie kojarzę który to kolega [MENTION=20573]zabekmj23[/MENTION]. w sumie szkoda że jakos ten temat umarł w sierpniu (nawet nie kojarzyłem że był taki wątek) bo właśnie można się było zgadać i większą grupą - miejsca w hotelu chyba jeszcze było sporo.
wadą noclegu w hotelu było dla mnie 4h snu, rano jak zombie obudziłem się po 6tej a dwie kawy spowodowały że chodziłem rozdygotany. ibuprom też był potrzebny :) na szczęście na torze doszła adrenalina i szybko człowiek wskoczył na właściwe obroty.
Shimmy dokładnie byłem na szkoleniu nawet w grupie epsonixa (Niebieskie Stelvio drugie w grupie było Mikołaja brązowe) bo tam go zagadałem o moduł s/s i po szkoleniu w 15s go założył :)
Chodziło właśnie o to że przegapiłem gdzieś temat że jedziecie dzień wcześniej bo byłoby w hotelu +2 Alfy z kierowcami bo kumpel z gulietty też by pewnie wtedy jechał. Następnym razem będę uważniej śledził tematy.