miała. juz fiaty tipo nawet miały
Printable View
miała. juz fiaty tipo nawet miały
Ma klime ta alfa mojej znajomej :) nie martwcie sie chlopcy, nie pojade ogladac samochodu sama, poniewaz jestem calkiem zielona (jak kosmitka :D). Moze uda mi sie zdjecia jakies ogarnac, to pokaze Wam :) wielkie dzieki za wasze porady :*
Myślę ze w warszawie znajdzie sie jakiś alfahilik który chętnie pomoże miłej Pani :)
A Pani zielona czemu nie poruszyła tego wątku na forum 145 ,rozumiem że to "ogólna porada" ,ale tam jest więcej znawców tego modelu :cool: .
http://www.autokrata.pl/artykul/auto...1994-2001-5681
Pochwal się jak już kupisz to cudo :girl_wacko:
dośc czesto czytam artykuły na autokreacie i żadko maja one cos wspolnego z osobą która ma jakiekolwiek pojęcie o motoryzacji. Mimo wszystko ten artykuł jest oparty na stereotypach które powstały własnie dzieki współudziałowi tego modelu. Sprawdz go porządnie :)
Tak naprawdę to mam obawy, jeśli chodzi o to, że nawet jak go teraz sprawdzę i okaże się, że wszystko jest git a że po paru miechach zacznie mi coś szwankować :] Samochód ma przejechane jakoś ponad 100 000km. Od jakiś 6 miesięcy stoi w garażu i tylko raz na jakiś czas jest odpalany. Nie wiem czy to minus czy plus :] Mówi, że jej się nic nie psuję ale jak ma się psuć w sumie jak rzadko jest używany :]
Nikt Ci nie da gwarancji na 10 letnie auto!
Nawet najlepsze oględziny i czyste intencje Sprzedającego nie pomogą.
Ale ryzyko można i trzeba minimalizować, testując auto z kimś, kto ma pojęcie o AR.
Na "sucho" nikt Ci już nic więcej nie powie. Po prostu trzeba się z kimś umówić i sprawdzić bolid.
Chyba, że bierzesz qumpelę na przeczekanie, żeby zeszła z ceny ;-)
dokładnie, kobitka by chciała kupic 10 latka i nic w niego nie inwestować, to chyba jedynie we vw w tdiku takie cuda ;)
Nie da się kupić używanego auta,żeby nie było coś w nim do zrobienia i z tym się trzeba liczyć!