-
Piękna zmowa milczenia. Wygląda to tak jakby wszyscy chcieli kryć autora tej twórczości. Przełamię to. Ja się dowiedziałem kto to zrobił i okazuje się, że wiele osób o tym już wie a nikt pary z gęby nie puści. W tej aurze tajemniczości wykonał to Kaac.
Informację mam z drugiej ręki. Nie od właściciela auta. Przy okazji dowiedziałem się o wielu innych partackich praktykach naszego niegdyś aktywnego bohatera forum. Ten "znany wielkopolski tuner" (jak to usłyszałem to śmiech mnie obezwładnił do tego stopnia, że musiałem się podpierać auta - tego auta) wykonał wiele zdumiewających zabiegów na tym i pewnie wielu innych autach.
Zatrważające jest to, że jakiś zlepek ludzi stworzył wokół tej osoby aurę wielkiego serwisu a my tu na forum przecież wiemy kto to jest (absolutna przeciwność wspomnianej opinii).
-
No to wielka tajemnica została odkryta :). To dobrze się domyślałem,kto jest autorem.
Może się wypowie autor dzieła,?
-
1 załącznik(i)
Wywołany do tablicy się wypowiem.
Właściciel wiedzial co będzie robione, ponadto - przed jakimkolwiek dotknięciem tego przodu - właściciel trafił w sarnę. Ktoś to poskładał, pod zderzakiem dużo rzeczy było pogiętych.
Ponadto, po założeniu IC właściciel później wjechał w auto z hakiem co znów uszkodziło cały przód i znów trzeba było wszystko robić.
Ja wiem, że fajnie jest kogoś oczerniać i zmieniać wersję wydarzeń, ale "broń boże" nigdy nie ruszył bym nikomu auta bez jego zgody.
To był pierwszy i ostatni post w tym temacie. Załącznik 278291
Wysłane z mojego Pixel 4a (5G) przy użyciu Tapatalka
-
[MENTION=34058]KaaC[/MENTION] mi wypada cię przeprosić za inwektywę. Jak dla mnie screenem wyczyściłeś się ze wszystkiego. A najwyraźniej ktoś się zrzyma się że kierownik z niego słaby i notorycznie w coś wjeżdża. Osobiście bym tam coś wspawał ale klient o tym wiedział że belka idzie pod fleksa. I jak robię u siebie wstawił był tak ic jednostronny ( wiem, jest droższy i trudniej osiongalny ). Ogólnie uważam że autor postu mocno nas wmanewrował , w tym mnie , w mocno krzywdzące cię poglądy. I serio myślę że autor powinien coś tu napisać przyzwoitego.
Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka
-
Temat nie miał za zadanie nikogo oczerniać Nikt w pierwszym poście nie został wymieniony z nazwy gdyż po pierwsze osoby "kręcące" się wokół tego samochodu prosiły o to A po drugie wersja wydarzeń została podana tylko od jednej strony i bardzo mnie cieszy że wypowiedziała się również druga strona gdyż daje to pogląd całości.
-
Miał być pierwszy i ostatni post, ale polasilem się o kolejny.
Sebastian był moim stałym klientem z którym defacto mam kontakt po dziś dzień (nawet rozmawialiśmy w tej kwestii) Sebastian sprzedał auto pół roku temu więc jak i on jak i ja nie wiemy co się działo z tym autem przez ten czas.
Natomiast u mnie serwisowane było 3 lata do tyłu. A co było robione przez ten czas i kto robił - nie wiem.
Z kolei ja robiłem w tym aucie 3 lata do tyłu, front IC, zawieszenie P + T, kompletny rozrząd, rolki, napinacz, koło pasowe i hamulce (o ile mnie pamięć nie myli).
Auto bardzo dobrze znam, mam dużo zdjęć z napraw (do znalezienia, ale są gdzieś na pewno) jednaj pragnę napomknąć, iż co kto robił dalej przy aucie po mnie i kolejne 6msc po Sebastianie - nie wiem..
Zanim ktokolwiek coś napisze - niech pozna wersję dwustronnie.
A tu proszę zdjęcia w jakim stanie auto było wcześniej :
Załącznik 278310Załącznik 278311Załącznik 278312Załącznik 278313Załącznik 278314
-
Fotki nie weszły
Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka
-
2 załącznik(i)
Trzymaj.
Załącznik 278316
Załącznik 278317
Załącznik 278319
Załącznik 278320
-