-
dlaczego? prowadzilbys knajpe - inaczej bys myslal.
wracajac do meritum - walic koszty - ale kurcze, zeby nie bylo sytuacji, ze nagle ktos nas przegania bo.... (cos tam)....
Doswiadczylem takiego klimatu w Borkach - i wiem, ze wiecej tam nie pojade i wszystkim to odradzam.
Boje sie po prostu, by zamiast przyjemnosci ze zlotu, nie bylo ciaglej walki i utarczek z knajpiarzem. Bo ktos ma swoje piwo, inny krzywo zaparkowal - a niestety na czyims terenie musimy sie podporzadkowac.
To juz wole arturowek....
-
Nie porownuj restauracji do tego osrodka.
Do pizzerii mozna wejsc z wlasnym napojem i jakos nie ma z tym problemu – zgodze sie ze nie do wszystkiej.
Uwazam ze nawet w biznesie sa granice „dobrego smaku” i obowiazuja obie strony.
Moze zakonczmy ten maly off-topic.
Co do Arturowka to niebardzo mozna tam zaparkowac i z grillem tez beda problemy – straz miejska na koniach sie kreci – nawet w niedziele.
-
Słuchajcie jak mamy mieć faktycznie nie udany spot z powodu jakiegoś właściciela terenu to lepiej zrezygnujmy z tego.Może ktoś zna blisko Łodzi podobne miejsce (czyli nad wodą ) gdzie będziemy mogli spokojnie postawić autka,rozpalić grila i siedzieć ile nam się będzie podobało.
-
A stawy w Konstantynowie te koło cmentarza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przynajmniej nikt nas z grilem nie przegoni :D
-
Jak już będziecie wiedzieć gdzie i kiedy organizujecie ten spot, to dajcie znać. Chętnie wyrwę się z budowy i wpadnę pogrillować z Wami :D
A tak apropo Arturówka to można dogadać się i zrobić ognisko lub grilla na ośrodku, a belle poustawiać na terenie ośrodka.
Mieszkałem tam w zeszłym roku od połowy kwietnia do końca sierpnia więc, z kierownictwem ośrodka mam poprawne stosunki :)
Kwestia tylko czy mają wolny termin i ile to by kosztowało.
-
Widzę iż temat umarł a to nie dobrze.
Rozmawiałem z Magdą nick kronia i zaproponowała Rasanów,podobno można tam się spokojnie rozstawić autkami i grilem.Sprawdziłem i nie jest to daleko,jedzie się na Zgierz i wychodzi 20 km. Co Wy na to ? Trzeba coś zacząć działać bo zaraz będzie termin a częśc ludzi powie iż nie da rady bo nic nie wiedzieli i znowu będzie nas około 12 aut.
UWAGA UWAGA Data jest aktualna i w tym dniu odbędzie się spot,więc termin rezerwujcie sobie na 100 %.
-
Można i tam, byle tylko nikt się nam w kiełbaske nie wtrącał :mrgreen:
-
-
Rozmawiałem z Magdą-kronia i powiedziała,że w tyg.podjedzie i obada tam teren.Więc czekamy na info z jej strony.
-
...ja w najblizsza niedziele tj. 10 czerwca z Karolina mamy zamiar wybrac sie na te Zgnile Blota...w ostatecznosci moge porozmawiac z szefem tego osrodka i dowiedziec sie co i jak...moze uda sie cos zalatwic i nie bedzie problemu z wniesieniem swojej kielbaski i napojow...no i z duza iloscia Alfik...a tak wogole to jak ktos ma ochote to zapraszam do przylaczenia sie do nas...