Ufff. No to mnie uspokoiłeś trochę. Nie jestem w temacie tych współczesnych Alf. [emoji120][emoji106]
Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka
Printable View
Hej! Dodam coÅ› od siebie. KupiÅ‚em GiuliÄ™ w 2020 roku, kiedy moje dzieci miaÅ‚y 5 i 8 lat, wiÄ™c foteliki byÅ‚y. Co prawda GiuliÄ™ kupiÅ‚em jako drugie auto, do przejażdżek dla przyjemnoÅ›ci i jakiÅ› wyjazdów wakacyjnych i nie jeździÅ‚em niÄ… na co dzieÅ„, ani w zimie, obecnie mam nalotu 25 kkm, ale to co jest istotne w tym wszystkim, to autem byliÅ›my 3 razy na wakacjach w Italii, każdy z tych wyjazdów trwaÅ‚ 3-4 tygodnie i bez problemu siÄ™ zapakowaliÅ›my, niczego nam nie brakowaÅ‚o. Moim zdaniem, auto jest spoko dla rodziny 2+2, chociaż na pewno sÄ… auta bardziej praktyczne. Moja rodzina bardzo lubi GiuliÄ™, do tego stopnia, że postanowiÅ‚em kupić rzutem na taÅ›mÄ™ MY25, a obecna sztuka pójdzie na sprzedaÅ¼í ½í¸‰
Nie demonizuj tak tego multiair-a. Wymieniaj olej na zgodny ze specyfikacją co te 10-12 tys km i nie przejmuj się wcale. Są osoby którym wysiadł przy 60tys km, ale są i takie które pewnie dobiły pod 200tys bez objawów. To jest loteria trochę, na pewno jednak regularna wymiana oleju odwleka to w czasie.