Tak jak pisałem Yoopi w temacie "Pożegnanie",moje ramki przekaż Scratowi.Wielkie dzięki :D
Printable View
Tak jak pisałem Yoopi w temacie "Pożegnanie",moje ramki przekaż Scratowi.Wielkie dzięki :D
Łodzianie !!! spakowane lecę na pocztę (25 szt)
Status możecie sprawdzić w :
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...3723.htm#43409
Yoopi rozdzieli koszt wysyłki.
PS.
Uffff , już paczka 6 kg, priorytet, 17,50 poszło !!!!!
...rameczki juz sa u mnie wiec zapraszam wszystkich do kontaktu ze mna i umowienie sie na odbior (albo GG a najlepiej to zadzwonic)...
Można prosić o wrzucenie jakiejś foty poglądowej tych ramek, bo jeśli jest możliwość zakupu to chętnie bym je obejrzał przed :wink:
Phantom71 ma ich wzór w swoim podpisie.
...pablo wyglad rameczek masz w podpisie phantoma71...sa piekne a wrecz zaje...ste ale jest maly problem - nie ma juz ich na sprzedaz tzn. wszystkie komplety sprzedane...chyba ze pojawi sie mozliwosc, by zamowic kolejna partie...ale to za jakis czas...
Faktycznie ramki wyglądają super. Gdyby pojawiła się kolejna edycja, to ja oczywiście się piszę, a na razie będę pomykał z podkładkami zaprzyjaźnionego "teamu" :wink:
mowisz masz :)Cytat:
Napisał Pablo
...nowe info co do ramek: w poniedzialek wychodze ze szpitala wiec rusza dalsza czesc odbioru ramek...prosilbym jednak o kontakt nie wczesniej niz we wtorek bo dopiero wyjde w poniedzialek i musze jeszcze duzo spraw zwiazanych ze zdrowiem zalatwic...jakby co to ponawiam prosbe o kontakt na PW, GG lub najlepiej telefonicznie (numer dla zainteresowanych na PW)...
z siekierem planujemy jakoś w tygodniu ale dam ci znać dokładnie jak czas pozwoli