-
POgoda w 100% dopisała :)) brak przyzwoitych warunkow sanitarnych wynagrodziła porranna kompiel w czystym jeziorku :). Wszytsko było super tylko szkoda e przejazd tak szybko i nie zgrany, bo niektorzy pedzili ile fabryka dała, no i troche ludzi zpod azotow nie dotarło nie wiem czy soe zgubili czy co :). W skrzynakch doliczylismy 32 pieknotki :)) potem zrobie panoramke i dodam do fotek.
Mirliśmy duze ognisko, ktore do rana sie paliło :) no i piwko regilnalne tez dobre:), Panowie z muzyka szaleli i nocny pokaz swiatelek i silniczow miodzik normalnie :) Pozniej jak sie dosiade dobrze do kompika to zorbie jakies fajne foty z tego co porobilam, filmiki sie poprawi i tez wrzuce. Wrazenia niesamowite, ludzie fajni pomimo ze nie było takiego totalnego zgrania, jak na 1wszy zlocik bylo zaje..biscie ;))),zreszta co tu duzo pisac kto był to wie a kto nie to niech zaluje :> Pozdrawiam :)
-
Może nie wszystko było idealnie dopracowane ale trzeba pamiętać,że to był pierwszy ogólnopolski zlot i robiony własnymi siłami bez pomocy sponsorów.Ja jestem bardzo zadowolony i następny będzie jeszcze lepszy bo już jesteśmy bardziej doświadczeni :D
-
I na następnym zlocie obowiązkowe będą flagi na samochodach-to wygląda rewelacyjnie.
Webmaster007 dał już mi kontakt do tego gościa.
-
Najważniejsze ,że nie ma osób ,które by niechciały tego powtórzyć (no może oprócz mojego powgniatanego dachu :shock: ).Dla mojej Alfinki to był również pierwszy raz :oops: , a jest zadowolona. pozdrawiam wszystkich.
-
witajcie alfaholicy!nastepne spoty beda juz tylko lepsze,moze u nas nad morzem?imprezka udana,postarajcie sie o flagi to naprawde zwraca uwage pozdrawiam i do zobaczenia!!! :D
-
No właśnie kto nie był niech załuje:D Następny zloto odwiedzę obowiążko mam nadzieje że już w 166-stce :D Film postaram się zmątować jak najprędzej :D Dorzucę w montaż kilka fotek będzie fajnie :D Pozdrawiam wszystkich :D
-
Dziekujemy Radziu za wyczerpująco relacje a ja dołącze streszczenie twojej opowiesci
"Zajebisty zlot Alfy".KOniec :lol:
-
ja zorbie plytke cos ala album :) z jakas muszyczka pod filmiki oczywiscie tam gdzie silniczki nie mrucza :) i foteczki tylko musze sie dobrac do photoshopa na spokojnie :) i ostygnac z wrazen ze zlotu ;))
-
Nawet nie wiecie jak wam masakrycznie zazdroszcze obecnosci we Włocławku!!!!!!!!!!!!!!
Zdjęcia mowią same za siebie, musiało być ZAJEBISCIE!!!!!!!!!! :D
A ile dokladnie Alf przybyło na zlocik??
-