Lotnisko pewnie nie dałoby radę, ale żeby polatać to można na drodze przy Dellu chociażby :D
Printable View
Lotnisko pewnie nie dałoby radę, ale żeby polatać to można na drodze przy Dellu chociażby :D
techniczna fajna ulica na latanie, tam robia te swoje dragi przeciez, ale to nielegal chyba, co nie? :D :D
Dragi były robione na technicznej, ale mi chodzi o inną drogę przy Dellu ;) Jest taka fajna nieużywana, kiedyś tam byłem parę razy. No od biedy można polatać na autostradzie pod Łodzią ;)
A może Ty? :) Jak alfasound_mania organizował spotkanie we Włocławku to był niewiele starszy od Ciebie :D :D
2 lata temu też był zlot z próbami sprawnościowymi na lotnisku. Kilka lat temu Garos chciał coś zorganizować, chyba właśnie na jakimś lotnisku w Łodzi.
Fajnie by było jakby na 100-lecie organizatorzy postarali się o jakiś tor... przynajmniej kartingowy :) Na razie jedna osoba wyraziła chęć organizacji zlotu właśnie na kartingu, ale zobaczymy czy coś konkretnego z tego wyniknie :)
Tuti, moge z kims cos zorganizowac, mam nadzieje ze Marcin a może nawet i oba Marciny by mi w tym pomogły :), problemu to tutaj nie ma :D
tylko ustalmy dokladna date i jakies "wymarzone miejsce" :D
A może Mazury np. w Sierpien lub Lipiec, troszke szkoda ze co do załatwiania mam zadaleko a choc popytam sie może Augustów coś by przyjął na siebie nie mały Zlot Alfistów