-
No koszty bolą... ja znowu tam zawitałem. Pompka od Selespeeda skończyła działać na parkingu podziemnym... nie pojechałem.
Kilka telefonów na Arkuszową, znalazła się laweta, zawiozła auto do warsztatu (była sobota , kolo 22), w poniedziałek odebrałem znowu ładnie śmigające auto :)
Znowu brawo dla Arkuszowej :)
-
Arkuszowa 2a
Moje doświadczenia z serwisem są pozytywne i szczerze wszystkim polecam ten serwis uwzględniając:
1. Jakość Obsługi klienta nie należy do najwyższych, jeśli ktoś się spodziewa kawy, smsów powiadamiających o realizacji zlecenia itp to nie będzie mu się podobało :)
2. Jakość naprawy to już jest inna bajka, Panowie znają się poprostu bardzo dobrze na Bellach i wiedzą więcej na ich temat niż pracownicy ASO ( wiem że to może nie jest wyczyn ale do czegoś porównać trzeba :)
3. Ceny niższe niż w ASO, porównywalne do Pablo Garage. Oba serwisy gorąco polecam. Szerszy zakres usług ma Arkuszowa. Czego Pablo nie dokończył zrobili mi Panowie z Arkuszowej :)
-
Odświeżę temat po 3 latach:-)
Miałem okazję odwiedzić ten serwis jakiś czas temu. Nie miałem czasu tłuc się z Wawy do Pabla, więc padło na Arkuszową.
Moje odczucia po wizycie są następujące:
- Panowie naprawdę znają się na rzeczy, o czym świadczy ilość i marki czekających na naprawę aut
- Naprawa wykonana szybko, terminowo i (na to wygląda) dobrze.
- Bardzo bardzo sprawny i dobry kontakt z serwisem
- Ceny robocizny odczuwalnie niższe niż w ASO, ale wyższe niż w pablogarage
- Ceny części wyższe o ok 20% niż rynkowe, dostępne dla każdego śmiertelnika "z ulicy" (bez żadnych rabatów itp).
Generalnie odczucia jak najbardziej pozytywne. Będę tam wracał jako do alternatywy dla Pabla, ale w miarę możliwości z własnymi częściami.
-
Dorzucę swoje 2 grosze (bo dwie wizyty tam mialem ale z poważnymi sprawami) - życzyłbym sobie aby wszystkie serwisy tak działały. Rzeczowo, sprawnie, fachowo, _terminowo_ (!) , z podejmowaniem się nietypowych zadań jak widać po tym co robią, fajną obsługą klienta.